Heb jij ook een smartphone? Ze worden steeds een stukje groter. Handig, want je hebt een groter scherm een je kunt je smartphone voor steeds meer dingen gebruiken. Door die grootte wordt het alleen steeds lastiger om je telefoon goed vast te houden. Enter: the SlingGrip. Een handig, elastisch stukje kunststof dat je op de achterkant van je smartphone plakt. Ook handig voor je tablet of e-reader. Meer weten?

slinggripdetail

Ik zag de SlingGrip voor ’t eerst bij Serena. Zij heeft een Samsung Galaxy Note. Ik heb een Samsung Galaxy S4. Die is iets kleiner dan de Note, maar toch ook best lastig te hanteren als je, net als ik, niet zo’n grote handjes hebt.

Ik bestelde dus ook zo’n SlingGrip bij www.slinggrip.nl, de Nederlandse importeur.

Mobieltjes, tablets en e-readers worden steeds dunner, gladder, groter en onhandelbaarder. En dat terwijl je hem steeds meer gebruikt, op de fiets, in de boot, tijdens concerten, het attractiepark, in bad, gamen enz. Maar even niet opletten en hij klettert op de grond of plonst in het water. Daarom is de SlingGrip gemaakt.

selfiemaken

Makkelijk een selfie maken

De SlingGrip heeft een groot aantal voordelen:

  • Navigeren met één hand, zelfs op de grootste smartphones.
  • Het per ongeluk laten vallen is bijna uitgesloten.
  • De SlingGrip kan makkelijk worden aangebracht op bijna iedere telefoon of hoesje.
  • De SlingGrip is geschikt voor vingers van volwassenen en kinderen.
  • De SlingGrip werkt ook geweldig op iPods, e-readers en tablets.
  • Met de SlingGrip is je smartphone en tablet veilig in kinderhanden.
  • Foto’s, selfies en video’s maken wordt makkelijker door een stabiele grip.
  • De SlingGrip blijft niet haken in je broekzak of tas.
makkelijklezen

Comfortabel lezen

Aangezien ik niet zo heel erg handig ben (lees: best wel een beetje lomp :P), dacht ik dat ik zo’n SlingGrip maar eens moest bestellen. Ik heb ‘m nu twee weken in gebruik en hij is echt handig. Ik kan mijn telefoon makkelijk met één hand vasthouden en ik duw eigenlijk automatisch minimaal 1 vinger onder het elastiek. Goeie koop dus!

veiligbellen

Veilig bellen

De SlingGrip is verkrijgbaar in de kleuren Cold Blue, Chili Red, Minnesota White, 80’s Pink, Deep Purple, Opimistic Orange, Glowing Green en Brilliant Black.

kleuren

Een SlingGrip kost € 8,95. Als jij binnen nu en 30 april ook een SlingGrip wil bestellen, kun je dat nu doen met een euro korting! Ga naar www.slinggrip.nl, vul de code deb2014 in tijdens het bestelproces en klik op OK. Qua verzendkosten heb ik voor één SlingGrip € 0,90 betaald.

Houd je smartphone, tablet of e-reader dus stevig vast met behulp van een SlingGrip!

Update juli 2016

SlingGrip heet nu Handy Grip en ze kosten per stuk nu € 5,95, er er zijn altijd wel kortingsacties te vinden. Er is nu ook een XL-variant voor je tablet, die kost € 7,95. Het aantal kleuren is uitgebreid en er zijn nu ook Handy Grips in zilver, goud en roségoud! Je kunt je Handy Grips nu bestellen bij www.handygrip.nl.

Gebruik jij al een SlingGrip Handy Grip?

ondertekening

P.S. vind je dit een handig artikel? Volg me dan via Bloglovin’. Zou ik erg leuk vinden!

♥ Facebook
♥ Twitter
♥ Instagram
♥ Pinterest