Ga je in de pauze graag een stukje wandelen, maar loop je eigenlijk steeds hetzelfde rondje? Of werk/woon je pas in een nieuwe stad en ken je de omgeving nog niet? Gebruik dan de app Blokje Om!

Blokje Om

Van de week las ik ergens over een app van Agis Zorgverzekeringen; Blokje Om. De app bestaat al een paar jaar, dus misschien ken jij ‘m al? Het is een handige app die je kunt gebruiken om een willekeurig rondje in je (Nederlandse) omgeving te wandelen.  Je kunt ‘m zowel voor iOS als voor Android downloaden.

blokjeom1

Ga eens wat vaker een blokje om met de gratis Blokje Om app van Agis voor iPhone of Android. Ontdek steeds nieuwe wandelroutes, nodig anderen uit en verdien de felbegeerde frisseneustrofee. Daar knapt u van op! Na elke wandeling ziet u hoeveel calorieën u hebt verbrand. Druk voor een ander blokje om op de refresh-knop en u krijgt meteen een nieuwe route. Waar gaat uw blokje om heen vandaag?

 

Kies de afstand die je wil wandelen

Kies de afstand die je wil wandelen

Ik heb ‘m vandaag geïnstalleerd en voor de eerste keer gebruikt. Erg handig moet ik zeggen! Je kunt aangeven welke afstand je wil lopen. De kleinste afstand die je kunt kiezen is 0,5-1 km, de langste afstand is 8-10 km. Voor de eerste keer vandaag hebben we bijna 2 kilometer gelopen, dat redt je in 20 minuutjes.

Je telefoon vibreert als je ergens moet afslaan en je kunt ook instellen dat je foto’s van de omgeving ziet tijdens je route. Ik associeer deze app eigenlijk met pauzewandelen, maar je kunt ‘m natuurlijk altijd gebruiken.

blokjeom5

Uiteraard kun je trofeeën verdienen en je kunt je voortgang ook op Facebook, op Twitter of via mail delen. Leuk als je een beetje ‘ondersteuning’ nodig hebt. 😉

Ga jij wel eens (pauze)wandelen? Ga je mee een blokje om?

P.S. ook tijdens het wandelen wil je je telefoon natuurlijk niet per ongeluk laten vallen. Bestel een SlingGrip, dan kan je dat niet meer gebeuren!

ondertekening

 

Please follow me on:
♥ Bloglovin’
♥ Facebook
♥ Twitter
♥ Instagram
♥ Pinterest