Ik zat wat door oude foto’s te kijken en ik bedacht dat de lengte en de kleur van mijn haar toch wel gevarieerd heeft in de laatste 10 jaar. Dus ik dacht dat ’t misschien wel leuk was om jullie dat zo eens te laten zien. 🙂 Follow me!

 2003

De oudste en zo mogelijk ook de ergste foto. Volgens mij was dit zelfs pré digitale camera! Een vreemde rode kleur bij een bleek snoetje. (Maar dat kwam volgens mij door de belichting :-P)

2003 Bruiloft Marjoleine en Roy

2004

Een beetje punky. Heb er geen goede foto van, maar op de linkerfoto was mijn haar was oranje-rood met een hanekammetje op mijn hoofd.

2005

Beetje lichter, beetje donkerder en nog vrij kort.

2006

Maar 1 foto dit jaar. Ineens is het vrij lang?! (Check die Nokia 3310 trouwens!)

2006

 

2007

Het jaar van de grootste kleurverschillen. Dat bruin met die koperen lok vind ik toch nog steeds erg leuk.

2008

De tendens is blond. En gebruik maken van de natuurlijk slag in mijn haar. De föhn en diffuser waren mijn beste vriendjes, samen met het schuim en de gelwax.

2009

Donkerder in de winter en lichter in de zomer.

2010

Het haar wordt donkerder en ik begin geloof ik de stijltang te ontdekken 🙂

2011

Van een korte bob naar een langere bob.

2012

Langzaam werd het weer langer… en die verdomde grijze haren piepten steeds sneller door de bruine verf heen 😉

2013

Dus in 2013 besloot ik weer over te stappen op blond(er) haar. Minder frustrerend en minder kappersintensief. Mijn haar werd ondertussen langer en langer.

2014

In 2014 is mijn haar langer dan ooit. Denk dat ik op de middelbare school ook wel een paar jaar zo’n lang haar heb gehad, maar daar heb ik geen digitale foto’s van denk ik. Lang haar+geen model+nul verzorging zal ook geen gezicht zijn geweest vrees ik hahaha.

Zo dit was mijn jaar door de jaren heen. De laatste tijd bekruipt me eerlijk gezegd af en toe weer eens de ‘ik-heb-zin-in-iets-anders’-vibe. Toch weer een stukje korter misschien? Een (lange) bob?

Wat vind jij het leukst staan bij mij? Lang, halflang, kort of heel kort? Donker, blond, rood of lijkt iets anders je wel leuk?

ondertekening

 

P.S. vind je dit leuke foto’s? Volg me dan op Instagram en mis niks!

♥ Bloglovin’
♥ Facebook
♥ Twitter
♥ Pinterest