Deze week weer eens een “En dan is het zondag”!

Gezien: Pretty Little Liars heeft wat weinig aandacht van mij gehad deze week, maar we hebben wel de eerste aflevering van het vierde seizoen van Game of Thrones gekeken. Goeie aflevering, we werden weer meteen in het verhaal gezogen.

Gelezen: niks speciaals, eigenlijk alleen veel blogs.

Gehoord: veel Duits, toen we gisteren in Phantasialand waren met de PeeVee van mijn werk. Ik was er al heel lang niet meer geweest. Het is een heel mooi park met leuke attracties. Entree is duur, maar de prijzen in het park zelf vallen goed mee. Aan het eind van de dag hebben we gegeten in het Chinese hotel van het park. Een heerlijk (wok)buffet met veel keus en een geweldig kinderbuffet. Daar konden de volwassenen ook moeilijk vanaf blijven 😉
Een collega heeft veel foto’s gemaakt, maar daar heb ik er helaas nog geen van binnen gekregen. Misschien dat ik ze later nog toevoeg aan dit artikel.
Update 21h15: ik heb nog wat foto’s toegevoegd.

Gedaan: Fitness! Sinds een week of twee ga ik samen met mijn vriend naar de sportschool. Heb fitness eigenlijk nooit echt geprobeerd, maar ik moet zeggen dat ik het erg leuk vind. We gaan zo’n 3 keer in de week en nu is het een kwestie van volhouden natuurlijk! Het leuke is dat je eigenlijk meteen resultaat merkt, dus dat motiveert lekker.

Gegeten: Veel kip met groenten en rijst in de wok deze week.

Gedronken: Bar le Duc citroen, verder niks speciaals.

Gedacht: Wat een heerlijk voorjaarsweer! Hoop dat dit patroon zich voortzet naar de zomer. Verder is het tijd voor een grote opruimactie in huis.

Gelukkig: dat het sporten goed is vol te houden.

Gelachen: in Phantasialand!

Geërgerd: in mijn privéleven heb ik me niet geërgerd.

Gewenst: veel meer vrije tijd! Ik heb tijd tekort, maar daar zullen meer mensen last van hebben denk ik..

Gekocht: best wel veel deze week. Heb een bestelling gedaan bij The Makeup Spot en Zoeva. En ik ben vrijdagavond gaan shoppen bij Didi. Daar was een extra koopavond met 50% korting op een groot deel van de collectie. Yay!

Geklikt: op internet gezocht naar huisjes voor de zomervakantie. De laatste week van onze vakantie gaan we naar dit prachtige huisje. Nu nog iets boeken voor het het eerste deel van de vakantie.

week15_warmingup op de fiets

Warming up op de fiets

 

Chest press

Chest press

 

Mijn bestelling van The Make Up Spot

Mijn bestelling van The Make Up Spot

 

De attractie Chiapas in Phantasialand

De attractie Chiapas in Phantasialand

Het ging hard in de Colorado Adventure. Photo by Marco Cauberg.

Het ging hard in de Colorado Adventure. Photo by Marco Cauberg.

Nat geworden in de River Quest -> in de personendroger :-) Photo by Marco Cauberg

Nat geworden in de River Quest -> in de personendroger! 🙂 Photo by Marco Cauberg.

Hoe was jouw week?

 

ondertekening

P.S. vind je dit een informatief artikel? Volg me dan via Bloglovin’.

♄ Bloglovin’
♄ Facebook
♄ Twitter
♄ Instagram
♄ Pinterest