HEMA Beauty heeft laatst haar gezichtsverzorgingslijnen vernieuwd met twee lijnen voor verschillende leeftijdsgroepen:

  • ‘it’s my beautiful skin day’: speciaal voor de jonge huid onder de 30
  • ‘hello mirror guess my age’: met anti-agingproducten speciaal voor de huidtypen 30+, 40+ en 60+.

Ik heb de milde scrubcrème en de dag- en nachtcrème voor 40+ gekocht en uitgeprobeerd. Benieuwd naar mijn ervaring met deze producten?

De producten hebben allemaal nieuwe verpakkingen gekregen. Strak in zwart en wit, met kleine rode accenten (in de 40+ lijn). Ik vind ze mooi. Ik zal de producten die ik heb gekocht één voor één aan jullie voorstellen en bespreken.

hello mirror guess my age scrubcrème

Dit zegt HEMA over de scrubcrème:

Zachte scrubcrème om op milde wijze opgehoopte dode huidcellen van de bovenste huidlaag te verwijderen. Zorgt voor een zachte, gladde huid en een stralende teint. Voor grondige gezichtsreiniging en een zacht & glad huidoppervlak.

De scrub

hello mirror guess my age dagcrème SPF10

Dit zegt HEMA over de dagcrème:

Dagcrème om de ontwikkeling van verschillende tekenen van huidveroudering, zoals rimpels en een doffe teint, te vertragen. Verrijkt met Matrixyl Synte 6™ dat de huidstructuur egaliseert en van binnenuit rimpels en fijne lijntjes verzacht. Proteolea™ houdt het vochtgehalte op peil en bevordert de celvernieuwing. Verstevigt & verzacht. De SPF10 beschermt tegen UV-straling.

Ingrediënten van de dagcreme

hello mirror guess my age nachtcrème

Dit zegt HEMA over de nachtcrème:

Nachtcrème om de ontwikkeling van verschillende tekenen van huidveroudering, zoals rimpels en een doffe teint, te vertragen. Verrijkt met Proteolea™ om de celvernieuwing te bevorderen en het vochtgehalte op peil te houden. Matrixyl Synte 6™ egaliseert de huidstructuur en verzacht van binnenuit rimpels en fijne lijntjes. Herstelt & stimuleert. Frisse huiduitstraling.

Ingrediënten van de nachtcreme

Mijn mening

De scrubcrème is inderdaad zacht. De scrubkorrels zijn fijn, niet te hard, maar ook niet te zacht. Ik vind ‘m fijn!

Swatches van de dag- en nachtcrème

Voor wat betreft de dag- en de nachtcrème; ik vind ze erg op elkaar lijken. De omschrijvingen van HEMA verklappen ’t ook al een beetje. Als je de ingrediëntenlijst op de verpakkingen bekijkt zie je veel dezelfde namen terugkomen. Ik houd ervan als de nachtcrème een stuk dikker is dan de dagcrème, maar dat is hier niet het geval. Ik vind de crèmes allebei wel lekker ruiken. Lekker poederig fris. En ze smeren lekker uit.

SPF

De dagcrème bevat SPF10. Niet genoeg om je gezicht te beschermen op een zonnige dag, maar alle SPF-beetjes helpen, toch!?

De crèmes

Opnieuw kopen?

Al met al zijn het geen speciale producten, maar dat mag je misschien ook niet verwachten voor die prijs. Als je huid niet al te veel verzorging nodig heeft kun je hier prima mee uit de voeten. Ik wissel deze crèmes af met andere crèmes, dus ik gebruik ze wel gewoon op. Maar ik zal ze niet opnieuw kopen, want mijn huid heeft iets meer verzorging nodig.

cremepotjes

Prijs

Je kunt deze drie producten kopen bij de HEMA winkels en bij hema.nl. Voor de scrubcrème betaal je € 4,95. Voor de dagcrème en de nachtcrème betaal je ieder € 5,50.

Gebruik jij wel eens gezichtsverzorging van HEMA?

ondertekening

P.S. vind je dit een informatief artikel? Volg me dan via Bloglovin’.

♥ Facebook
♥ Twitter
♥ Instagram
♥ Pinterest