Hej hej!

Misschien heb je ’t gemerkt (misschien ook niet), maar het is de laatste paar weken een beetje rustig hier. I’m busy getting fit! Drie weken geleden ben ik samen met mijn vriend begonnen met fitness op een sportschool in de buurt. We gaan zo’n drie á vier keer per week en ik vind het leuk! Heb nooit eerder op deze manier aan fitness gedaan, maar het bevalt goed.

Het slokt wel veel tijd op en dat gaat op dit moment even ten koste van het bloggen. Ik had afgelopen weekend vooruit willen schrijven, maar dat is niet gelukt, had geen inspiratie. Heb wel foto’s gemaakt voor een aantal artikelen, dus zodra ik tijd en zin vind komt er weer iets nieuws aan. Op dit moment vind ik het even belangrijker om een goede start met fitness te krijgen en zo mijn conditie en lijf te verbeteren. Als ik dat op de rit heb zal ik beter leren plannen. I promise! 🙂

fitness shoes

Zou je ’t leuk vinden als ik blog over mijn ervaring met het fitnessprogramma dat we nu doen? Laat dan een reactie achter.

ondertekening

♥ Bloglovin’
♥ Facebook
♥ Twitter
♥ Instagram
♥ Pinterest