En dan is het zondag [week 17]

Gezien: Tijdens een strijksessie donderdag heb ik de helft van de New York vlogs van Martine en Willemijn gekeken. Ik wil ook naar New York! Vandaag heb ik weer een aantal afleveringen van Pretty Little Liars gekeken, die heb ik een paar weken verwaarloosd haha. Samen met Frank ben ik seizoen 2 van The Following aan het kijken. Dacht dat het niet veel kon zijn, maar het is toch weer spannend. Ken je The Following nog niet? Seizoen 1 kun je kijken op Netflix.

Gelezen: Weinig. Heb weinig tijd gehad voor het lezen van blogjes. Mijn boek krijgt ook weinig aandacht, meestal val ik als een blok in slaap.

Gehoord: Geruchten dat Michael Schumacher uit zijn coma zou zijn ontwaakt? Maar dat scheen toch alleen een gerucht te zijn.

Gedaan: Sporten! We zijn echt ‘on a roll’ en het voelt goed. We halen vaak zo’n 3 keer door de week en nog een keer op zaterdag- of zondagochtend. Ik ben nog niet echt afgevallen, maar ik merk wel dat mijn lijf aan het veranderen is. Door de krachttraining ben ik nu vooral spieren aan het opbouwen en die zijn zwaarder dan vet.

Gegeten: Veeeeel gezonder dan voorheen. Nu eet ik vaker per dag kleinere hoeveelheden. Wel vreemd omdat ik me nu alweer 2 jaar aan 3 flinke maaltijden per dag probeerde te houden, zoals ik bij Co-eur had geleerd.

Gedronken: Bar le Duc citroen is nog steeds mijn favoriete drank. Daarnaast ook wel Lipton Ice Tea Green op een terrasje of zo.

Gedacht: dat ik fitness op zo’n sportschool niet leuk vond, maar ik wist eigenlijk niet wat ik moest doen. Het bevalt me nu heel goed!

Gelukkig: is het nog steeds zo’n heerlijk weertje! Omdat de weerman voor Koningsdag voorspelde dat het vanaf 18:00 zou gaan regenen zijn we zaterdag vroeg naar Eindhoven gegaan. We waren er rond 11:15 en er was eigenlijk nog niet veel te doen. We zijn langs alle podia gewandeld en hebben de vrijmarkt bezocht. Daar kochten we nog een blitse Drink Mixer 🙂 Om spieren beter te laten herstellen drinken we na het sporten zo’n proteïnedrankje. Als je dat mixt met dat apparaatje is het net een lekkere milkshake!

Gelachen: Om het volk dat je ziet rondlopen op zo’n dag als Koningsdag. Enig, kun je een hele dag mee doorbrengen.

Geërgerd: aan het feit dat Luna deze week twee keer een muis mee naar huis bracht. Op zich kan dat beestje daar niks aan doen, ’t is haar instinct. Maar het zou helpen als ze dode muizen meebracht.. Nee, Luna laat de nog levende muis binnen los :-S

De eerste hebben we zelf niet kunnen vangen, maar die lag de volgende ochtend dood in de woonkamer. De tweede heb ik gelukkig onder een bakje kunnen vangen en weer buiten kunnen uitzetten. Die muis was aardig moe nadat Luna al 10 minuten met hem had gegoocheld binnen.

Gewenst: op het moment heb ik alles dat ik wil

Gekocht: een nieuw stoomstrijksysteem. Ik had er 3,5 jaar geleden eentje gekocht via iBood, maar die stoomt nu uit de zijkant van het ijzer, in plaats van uit de onderkant. Ok, hij was me laatst op de grond gevallen, maar ik dacht dat er niks aan de hand was. Blijkbaar zat er toch een haarscheur aan de zijkant. Ik heb een nieuwe besteld via Bol.com en die kan ik morgen bij de AH ophalen.

Geklikt: reviews gelezen van stoomstijksystemen en gezocht naar een huisje voor onze zomervakantie in Zweden. We hebben al één week geboekt, maar ik zoek nog een huisje in buurt van Falun. Moet ik komende week weer eens even voor gaan zitten.

Junarose gespot bij de grote Intersport in Roermond

Junarose gespot bij de grote Intersport in Roermond

Ik spotte Make Up Academy (MUA) bij het Kruidvat in Maastricht

Ik spotte Make Up Academy (MUA) bij het Kruidvat in Maastricht

Mooie tulpjes, mijn lievelingsbloemen

Mooie tulpjes, mijn lievelingsbloemen

Koningsdag in Eindhoven

Koningsdag in Eindhoven

Een beetje oranje in mijn outfit met oClock. Binnenkort meer over oClock!

Een beetje oranje in mijn Koningsdagoutfit met Oclock. Binnenkort meer over Oclock!

De Drinks Mixer, gescoord op de vrijmarkt

De Drinks Mixer, gescoord op de vrijmarkt

Gewichten

Gewichten

Seated row; 30 kilo

Seated row; 30 kilo

Hoe was jouw week?

ondertekening

P.S. je kunt nog tot en met 30 april (da’s woensdag) een SlingGrip bestellen met een euro korting onder vermelding van de code deb2014. Ik heb er zelf net ook nog een paar besteld, eentje komt in een winactie die ik binnenkort gaan doen.
P.P.S. vind je dit een informatief artikel? Volg me dan via Bloglovin’.

♥ Facebook
♥ Twitter
♥ Instagram
♥ Pinterest