Vorig weekend was het Pasen. Zeg nou zelf; geen beter weekend om te gaan shoppen! 😉 Mijn vriend en ik hadden beiden wat dingen nodig van de Nike Outlet. Aangezien die in Roermond altijd ontzettend druk is, besloten we naar Maasmechelen Village te gaan. Dus op naar onze Ooster-/Zuiderburen! Ben je benieuwd naar wat ik daar heb gevonden?

nike_aankopen

Nike Outlet Store

In het kader van onze nieuwe sportcarriere hadden we allebei een sporttas nodig. We gaan rechtstreeks vanuit het werk en kleden daar om. Mijn vriend had ook nog wat kleding nodig. Dus we togen eerst naar de Nike Store, waar het gelukkig redelijk rustig was. Naast een vette roze tas vond ik twee paar Nikes.

Ik loop de laatste tijd veel op mijn knalroze Nikes, die ik een tijd geleden in Roermond heb gekocht. In de sportschool mag je eigenlijk geen buitenschoenen aanhebben, dus een paar echte trainingschoenen zijn dan wel handig.

Het zijn deze grijze geworden. Op het label staat Nike Air Trainers en gelukkig zien ze er niet zo lomp uit als ‘gewone’ Nike Air schoenen.

nike_grijs

 

Het volgende paar donkerblauwe Nikes heb ik meegenomen om zo op te lopen. Een beetje rustiger van kleur en makkelijker te combineren. Ik wilde eerst eigenlijk maar 1 paar kiezen, maar mijn vriend vond dat ik beide paren moest meenemen. Tja, wat kun je daar tegenin brengen he? 😉

nike_blauw

Als laatste kocht ik bij de Nike Store deze handige roze sporttas. Precies de goede maat voor mijn sportkleding (of mijn gewone kleding op weg naar huis). Met zo’n handig apart vak voor natte spullen en/of schoenen. Ik ben er blij mee en ik heb ‘m al vaak gebruikt.

nike_tas

Tas € 17, grijze Nikes € 65, blauwe Nikes € 46.

Fossil Outlet Store

Zowel in Roermond als Maasmechelen hebben ze een Fossil winkel. Ik heb twee jaar geleden mijn eerste Fossil horloge gekocht in Aken en daar ben ik nog altijd blij mee. Het heeft een bruin leren bandje en een rosé-gouden kast. In Maasmechelen moest ik natuurlijk ook even snuffelen en ze hadden ‘mijn’ horloge daar net pas binnen gekregen. Een populair model volgens de winkeldame.

Ik stond eerst met een mintgroene leren tas in mijn handen, maar die vond ik met een prijs van 90 euro toch nog te prijzig. Toen viel mijn ook op een grote bak met allemaal horloges. Mijn vriend vond hetzelfde model horloge in het wit en ik vond een wat grover exemplaar in gemêleerd bruin (noemen ze dat patroon niet schildpad?).

fossils

Ik vond ze allebei erg leuk en een wit horloge stond al een hele tijd op mijn wishlist. Choices, choices..! De prijzen stonden er niet heel duidelijk op, dus die hebben we even gecheckt bij de kassa. Ze bleken beiden 40 euro te kosten. Gezien de goede ervaring met het eerste horloge besloot ik ze beiden mee te nemen. Een vrouw moet toch iets te kiezen hebben he? 😛

Wat vind je van mijn aankopen? Ga jij wel eens outletshoppen?

ondertekening

♥ Bloglovin’
♥ Facebook
♥ Twitter
♥ Instagram
♥ Pinterest