Een hele tijd geleden heb ik al eens geblogd over de leuke klokjes van O clock. Een Italiaans concept van fullspot.it, bestaande uit ronde uurwerkjes die je in een siliconen bandje drukt. De uurwerkjes en bandjes zijn in heel veel kleuren verkrijgbaar, waardoor je zelf naar hartelust kunt combineren.

nieuwe aanwinst

Horloge.com

De Nederlandse webshop horloge.com verkoopt nu ook O clockjes en ik zag daar dat er ook een nieuw type uurwerk bij is gekomen; de Digital! Een klokje met 3 draaischijven, voor de uren, minuten en seconden. Hartstikke leuk! Van Horloge.com mocht ik een O clock horloge uitzoeken en ik ging natuurlijk voor de Digital in het zwart. (Helaas is die er nog niet in het wit, dat zou wat eenvoudiger combineren.)

nieuwe aanwinst_roze

Aangezien mintgroen en neonkleuren helemaal hip zijn, koos ik er twee bandjes erbij in de kleur Peppermint en Fluo Pink. Ik heb de afgelopen paar jaar heel wat kleurtjes gekocht en mijn verzameling bestaat nu uit 10 bandjes en 3 uurwerkjes. Ik draag ze nog best regelmatig, als ik zin heb in een ‘pop of colour’ bij mijn outfit.

kleurtjesdieikalhad

Sporten

Ze zijn ook heel handig om te dragen tijdens het sporten. Het siliconen materiaal van het bandje is stootvast en je spoelt het heel makkelijk schoon onder de kraan. Uiteraard wel eerst het uurwerkje eruit halen!

allekleurtjesbijelkaar

Kosten

De uurwerkjes kosten tussen de 23 € en de 28 €, afhankelijk van de uitvoering. De bandjes kost 10 € per stuk. Fijne prijsjes, dus leuk om zelf mee te variëren of om iemand cadeau te doen. De maat die je nodig hebt meet je heel eenvoudig op met een touwtje rond je pols. Je kunt bandjes bestellen in XS (15 cm), S (16 cm), M (18 cm) en L (20 cm). Ik draag een M.

tweekanook

Je betaalt bij horloge.com 4,50 € aan verzendkosten, maar je kunt er ook voor kiezen om je bestelling op te halen in Leiden. Als je een complete O clock besteld wordt die verzonden in zo’n grappig blikje.

Heb jij al een O clock?

Dit horloge heb ik gekregen ter review.

ondertekening