Aanstaande zondag is het weer Moederdag! Ik heb wat leuke cadeautips voor je verzameld. Van kleine tot grote prijsjes en van DIY tot design! Heb jij al een cadeau?

DIY voor de sportieve moeder

Een bandje voor om je bidon/waterfles. Ik ga nu zelf regelmatig naar de sportschool en daar mag je je drinkfles/bidon niet meenemen naar de toestellen, die moet je achterlaten in het ’terras’-gedeelte. Met als resultaat dat er veel dezelfde flessen staan; welke is van jou?

Oplossing: haak, brei, fröbel een speciaal bandje voor om die fles. Of versier een elastiek, net zo makkelijk. Hier vind je een Engelstalige tutorial.

WaterBottle

≤ 5 euro voor de lenzendragende moeder

Kies een grappig doosje waar ze haar contactlenzen in kan bewaren. Cadeau.nl heeft een paar leuke voorbeelden.

5 – 10 euro voor de moeder die graag onder de douche of in bad gaat

Deze is handig als je geen tijd meer hebt om naar de drogist te gaan. Bij bol.com heb je de keuze uit diverse pakketten van bijvoorbeeld Dove of Kneipp. Kies een pakket in de rechterkolom! ->

10 – 20 euro voor de moeder met de groene vingers

Veel moeders houden van planten. Maar verzin eens iets anders dan de geijkte pot-met-begonia, kies een Sky Planter! Hiermee hang je planten op hun kop aan het plafond. Ruimtebesparend, met een slim watersysteem en van gemaakt van gerecycled materiaal. Een Sky Planter kun je bestellen via cadeau.nl.

> 100 euro voor de moeder die écht verwend mag worden

Heb je de loterij gewonnen, een erfenis gekregen, heb je nog veel eurootjes over, of heeft je moeder het gewoon verdiend? Verwen haar dan eens met een duur cadeau. Bijvoorbeeld deze Sensor Mirror van simplehuman.

Wil je weten wat dit voor een spiegel is, lees dan even mij blogpost. Je kunt deze spiegel bestellen via Bol.com.

Zit er een cadeautip bij die je kunt gebruiken? Wacht niet te lang, als je nog iets online wil bestellen!

ondertekening

P.S. vind je dit een handig artikel? Volg me dan via Bloglovin’.

♥ Facebook
♥ Twitter
♥ Instagram
♥ Pinterest