Vandaag is het Moederdag in Nederland, dus allereerst voor alle moeders: Happy Mother’s Day!


Mothers Day Whatsapp Messages
Gezien: het Songfestival! Ik het afgelopen dinsdag de eerste halve finale en gisteren de finale. Naar mijn gevoel wordt kwaliteit van de artiesten steeds beter. Ok, erg zaten nog steeds een paar gekke nummers tussen, maar de meeste liedjes vond ik wel mooi. En dat Nederland tweede is geworden is natuurlijk ook geweldig! Ik gun Conchita Wurst de eerste plaats, heb ook op haar gestemd.

Gelezen: een collegaatje stuurde me een link door van een make-up printer. Een dame in Amerika heeft een idee bedacht waarmee je thuis je eigen kleuren make-up kan printen. Ik ben benieuwd, ga eens uitzoeken wat dat is.

Gehoord: ik ben afgelopen week geïntroduceerd in de wereld van de mixen. Zo’n muziekbestand van een dj die twee uur lang muziek aan elkaar mixt. Best wel cool, maar ik hou ervan om te kunnen doorspoelen en dat gaat moeilijk met zo’n lang bestand. Zoek dus nog iets waarmee ik die track kan opknippen in kortere delen. Heeft iemand een suggestie?

Gedaan: ik ben deze week 3 keer naar de sportschool geweest! Komende week ben ik een aantal dagen extern (Wageningen, Den Haag en Den Bosch) dus ik hoop dat het dan ook lukt om 3 keer te gaan.

Ook hadden we afgelopen vrijdag BHV-training op het brandweeropleidingscentrum in Margraten. ’s Morgens herhaling reanimatie/AED en de rest via een BHV spel. ’s Middags een oefening in teambuilding waarbij we met zijn allen de weg naar buiten moesten vinden uit een donker huis. Daarna hebben we een Renault Twingo gesloopt! We mochten zelf doen wat de brandweer doet als ze een bekneld slachtoffer na een ongeluk uit een auto moeten halen. Erg vet om een keer mee te maken!

Gegeten: redelijk goed. Gisteren hadden we bij mijn ouders geluncht voor Moederdag en dat was heerlijk! Op dit moment heb ik ontzettende zin in chipjes :-S

Gedronken: dit wordt saai; vooral Bar le Duc citroen, naast de nodige cappuccino op het werk. Thuis drink ik eigenlijk zelden koffie of thee. Heb jij dat ook?

Gedacht: wat een stom weer deze week. Nu weer genoeg regen en wind gehad, kom maar weer op zon!

Gelukkig: dat Nederland de tweede plaats haalde op ’t Songfestival, jammer dat ze niet eerste zijn geworden. Als ze hadden gewonnen zou ik volgend jaar kaarten kopen om de show te bekijken!

Gelachen: ja, om veel dingen, maar kan niks specifieks noemen.

Geërgerd: alleen op het werk 🙁

Gewenst: mijn wishlist varieert met de week. Met het weer van nu vind ik het jammer dat ik nog altijd geen mooie trenchcoat heb gevonden.

Gekocht: alleen Essence Express Dry Drops voor de nagels en een Maybelline Color Tattoo in een bronzen kleurtje.

Geklikt: vakantiehuisjes! Nou ja, die moet ik nog gaan klikken vandaag. We hebben 1 week al geboekt, zoals ik in week 15 al vertelde. Nu nog een huisje vinden voor de week ervoor.

The Netherlands... douze points!

The Netherlands… douze points!

Eerst de deurstijlen doorknippen ...

Eerst de deurstijlen doorknippen …

... dan het dak eraf

… dan het dak eraf

Sporten bij Haefland Sport

Sporten bij Haefland Sport

Ook bij Haefland ontsnap ik niet aan Zweden :-)

Ook bij Haefland waan ik me in Zweden 🙂

 

 

ondertekening

P.S. vind je dit een leuk artikel? Volg me dan via Bloglovin’.

♥ Facebook
♥ Twitter
♥ Instagram
♥ Pinterest