Hoi allemaal,

Even een ander soort bericht dan normaal. Ik heb namelijk jullie hulp nodig. Afgelopen weekend heb ik mijn zomerkleren uitgezocht en daarbij vond ik deze witte jurk die ik vorige jaar heb gekocht. Colour

what_colour_for_this_dress

Qua model en print vind ik ‘m nog steeds erg leuk. Alleen dat wit hè… Debbie en witte kleren zijn ‘definitely NOT’ een goede combinatie. Dus ik bedacht dat ik een DIY ga doen en die jurk een ander kleur ga geven.

Dylon textile colour

Gewoon met zo’n wasmachineverf van Dylon. Ik heb ooit (in mijn zwarte fase) een hele lading vaal geworden t-shirtjes zwart geverfd en dat ging prima.

Maar welke kleur?! Blauw, mintgroen, roze? Misschien is paars wel een leuk kleurtje? Ik weet het gewoon niet :-S

De jurk is 97% katoen, 3% elastan en de voering is 100% polyester.

what_colour_for_this_dress_1
Dit zijn de kleuren die Dylon nu in het assortiment heeft:
what_colour_for_this_dress_kleurenwaaierDylon

Ik ken ook geen ander merk textielverf. Jij wel?

Welke kleur zou jij kiezen? Heb jij ervaring met kledingstukken verven?

ondertekening

P.S. vind je dit een interessant artikel? Volg me dan via Bloglovin’.

♥ Facebook
♥ Twitter
♥ Instagram
♥ Pinterest