De Nederlandse webshop smartphonehoesjes.nl heeft hoesjes voor een hele lijst aan smartphones. De merken Samsung, Apple, LG, Sony, Nokia, Blackberry en Huawei zijn vertegenwoordigd. Daarnaast hebben ze ook tablet hoesjes, kabels en allerlei andere accessoires in het assortiment. Nieuwsgierig? Ik verloot € 25 shoptegoed!

header

Kapot scherm

Wie mij volgt via Facebook en Instagram weet dat het scherm van mijn smartphone laatst al eens door een valpartij is gesneuveld. Ik heb het scherm toen laten venieuwen en gebruik sindsdien altijd een hoesje om mijn geliefde communicatiemiddel.

Remedie: bescherm je smartphone met een hoesje

Op smartphonehoesjes.nl vind je hoesjes in allerlei vormen, materialen en kleuren. Voor mijn Galaxy S4 kun je uit maar liefst zo’n 300 modellen kiezen! Nee, keuzestress is niet nodig. Via het handige filtersysteem kun je aangeven welke eigenschappen voor jouw van belang zijn en dan is het eenvoudig kiezen.

hoesjes

Shoptegoed winnen? Dit moet je doen!

Maak extra kans

De winactie sluit op zondag 8 juni om 17:00 uur. De winnaar krijgt via e-mail bericht.

P.S. ze hebben nu ook een nieuwe shop, speciaal voor tablethoezen.

ondertekening