Yay, Oranje komt weer op de buis!

Wacht, dat je dat ik het WK voetbal bedoelde? Neeeeeeee, ik bedoel OITNB! Oftewel, Orange Is The New Black.

orange-is-the-new-black-cast-21

Cast: Kate Mulgrew, Yael Stone, Laverne Cox, Natasha Lyonne, Laura Prepon, Taylor Schilling, Uzo Aduba, Selenis Leyva, Samira Wiley, Danielle Brooks, Elizabeth Rodriguez, Taryn Manning, Dascha Polanco.

OITNB is een serie die door Netflix zelf is geproduceerd. Omdat Netflix geen standaard tv-zender is hebben ze geen weekprogrammering zoals andere zenders. Dat geeft als resultaat dat een seizoen in zijn geheel wordt vrijgegeven. Ideaal voor’binge watchers’ zoals ik! 🙂

download

Het eerste seizoen vond ik leuk, een origineel verhaal. Het gevangenispubliek is wel gebaseerd op clichés, maar je gaat van ieder karakter houden.

Vandaag wordt seizoen 2 vrijgegeven. Ik zal je de trailer laten zien:

Ik ga kijken! Jij ook?

ondertekening