Ik heb één maxi-jurk en die trok ik voorheen alleen uit de kast als het echt warm was buiten. Dertig-graden-warm zeg maar. Gisteren was het in Limburg maar 20 graden en het was bewolkt, toch had ik zin om die maxi-jurk aan te trekken. Wil je weten hoe ik ‘m heb gecombineerd? Check mijn OOTD!

OOTD: No sun needed for maxi dresses

linkerkant rechterkant horloge+nagels detail_voet_achterkant front

Fotografie: Wilma Dijkstra

  • Lavendelkleurig t-shirt – HEMA (2013)
  • Maxi-jurk – Indiska.se (2013) – hier kun je vergelijkbare maxi-jurken vinden
  • Blauwe blazer – Didi
  • Ballerina’s – Manfield (2012) – hier kun je vergelijkbare ballerina’s vinden
  • Horloge – Fossil
  • Roségouden oorringen – Caprice
  • Nagellak – Miss Sporty kleur 470

Draag jij maxi-jurken als de zon niet schijnt?

ondertekening

P.S. vind je dit een leuke outfit? Volg me dan via Bloglovin’.

♥ Facebook   ♥ Twitter   ♥ Instagram   ♥ Pinterest