New in: een Ray-Ban zonnebril van zonnebrillen.com. ‘Vroeger’ had ik altijd alleen maar goedkope zonnebrillen. Ik kocht geen dure omdat ik bang was dat ik ze kwijt zou raken of stuk zou maken. Twee jaar geleden kocht er eentje van rond de 100 euro omdat ik voor mijn ogen toch een betere zonnebril nodig had.

Ik heb die zonnebril nog steeds en hij is nog in perfecte staat, maar het model vond ik niet meer zo leuk. Bij een opticien zette ik een Ray-Ban op, het model Jackie Ohh. Mooi! Ik vond ‘m meteen leuk, maar de prijs kon ik toch niet voor mezelf rechtvaardigen op dat moment.
zonnebrillen_hoesje

Zonnebrillen.com

Toen ik een paar weken later van zonnebrillen.com een zonnebril (met korting) mocht uitzoeken wist ik meteen welk model ik wilde. De kleur kiezen was wat lastiger, maar uiteindelijk ben ik gegaan voor deze:
zonnebrillen_opgevouwen

Assortiment

Zonnebrillen.com heeft een groot assortiment: “Onze zonnebrillen zijn er om gezien te worden. Op de weg, het terras, het strand of tijdens het uitgaan of sporten. Jij krijgt gegarandeerd de aandacht! Maar natuurlijk moet een zonnebril je ook optimale bescherming bieden tegen de zon. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw perfecte zonnebril. We hebben brillen van de bekende merken, zoals Ray-Ban en Oakley, maar ook van merken die je misschien nog niet kent. Kijk dus goed rond en vind de bril die bij je past!”

zonnebrillen_op de kop

Verzending

Ze hebben meer dan 3000 zonnebrillen op voorraad; zonnebrillen voor dames, heren en kinderen, maar ook sportzonnebrillen en skibrillen. Bij een bestelling boven de 50€ is verzending gratis. Als je op werkdagen voor 14:30 besteld garanderen zij dat ze je bestelling dezelfde dag aan PostNL overdragen.

zonnebrillen

Ik had mijn zonnebril op woensdagavond besteld en vrijdag werd hij afgeleverd. Het doosje van de Ray-Ban zat in een groter kartonnen doosje, met zo’n grote luchtbellen van plastic. Goed verpakt dus! zonnebrillen_voorkant

Ray Ban Jackie Ohh

Het frame van mijn zonnebril verloopt van bruin naar een transparant lila/blauw. Dit had ik niet zo duidelijk gezien aan de foto op de site, maar ik vind het gelukkig wel erg mooi.
zonnebrillen_voorkant_rechtop

Ik ben heel blij met mijn eerste Ray-Ban zonnebril en met de service van zonnebrillen.com! De bril zit lekker en de glazen beschermen mijn ogen goed.zonnebrillen_opthoofdGelukkig blijft hij ook goed zitten als ik ‘m boven op mijn hoofd zet 🙂

Kende jij zonnebrillen.com al? Heb je ook een Ray-Ban zonnebril?

ondertekening

P.S. vind je dit een leuk artikel? Volg me dan via Bloglovin’.

♥ Facebook   ♥ Twitter   ♥ Instagram   ♥ Pinterest