Blogvriendinnetje Babs (check haar blog BeautybyBabs.com) had kaartjes gewonnen voor de catwalkshow van Ready to Fish by Ilja Visser en vroeg of ik mee wilde. Een kijkje nemen bij Amsterdam Fashion Week; natuurlijk wilde ik dat! Lees hier mijn impressie van de Mercedes Benz Fashion Week Amsterdam.

AFW_babs+debz

Locatie

De locatie was het mooie Westergascomplex in Amsterdam. Dat kunnen jullie kennen van de live shows van de The Voice of Holland. We parkeerden vlakbij en werden met een luxe Mercedes shuttle naar de ingang gebracht.

We waren rond 16:00 uur in Amsterdam en de show begon om 18:30 uur. We hebben lekker op het Westergasterras gezeten en er was natuurlijk veel te zien. Veel mensen in gekke outfits en veel BNN’ers. Denk aan presentator Johnny de Mol, stylist Leco van Zadelhoff, modeontwerper Janice, stylist Bastiaan van Schaik, styliste/modeblogger Lonneke Nooteboom van StyleMyDay.nl en actrice Victoria Koblenko. Meer mensen heb ik niet herkend.

O.P.I.

Er was een stand van het nagelmerk O.P.I. waar we onze nagels mooi hebben laten lakken. In augustus komt de Nordic collection uit, dus daar moest ik natuurlijk een kleurtje uit kiezen. Ik koos een mooie oranje kleur genaamd “Can’t Afjörd Not To”.

Ready to Fish by Ilja

De show van Ready to Fish was leuk. Ilja Visser ontwerpt meestal draagbare en eenvoudige stukken van mooie materialen. Het viel me wel op dat deze collectie heel erg oversized is. Moet je van houden, of is dat weer iets waar we (lees: ik) aan moeten wennen? De show was gesponsord door Nivea en we kregen nog een leuke goodiebag met Nivea-producten mee naar huis.

Mercedes Benz

De Fashion Week was gesponsord door Mercedes Benz. Aan het eind van de dag hebben we nog wat gekke foto’s genomen bij de mooie Mercedessen die buiten stonden. Enjoy the pictures!

AFW_pose1 AFW_pose2 AFW_pose3 AFW_pose4 AFW_pose5 AFW_pose6

Mijn outfit

Ik droeg een jumpsuit van Miss Etam, blazer van Didi en schoenen van Primark. Nagellak O.P.I. in ‘Can’t Afjörd Not To’.

Ben jij wel eens naar de Amsterdam Fashion Week geweest?

 

ondertekening

Vind je dit een leuk artikel? Volg me dan via Facebook, zodat je niks mist.

♥ Bloglovin’  ♥ Twitter   ♥ Instagram  ♥ Pinterest