Edit: deze pagina is nu off-line.

Ik heb ruimte nodig in mijn kledingkast! (en een reden om nieuwe kleding te mogen kopen ;-)) Daarom verkoop ik een aantal kledingstukken die me te groot zijn of die ik om andere redenen niet of te weinig draag. Ik heb nog andere dingen ‘op voorraad’ liggen, maar wil eerst eens even zien of dit werkt 🙂

Shop my closet!

Ik heb de kleding op Marktplaats gezet en wil daar ook de verkopen afhandelen. Maar ik moet jullie natuurlijk wel vertellen dat de ‘Shop my closet’-pagina bestaat! Je vindt de link in het hoofdmenu boven aan mijn blog. Ik plaats daar een foto van ieder kledingstuk, met een link naar de advertentie op Marktplaats. Daar vind je dan uitgebreide informatie over ieder stuk. De maten van de kleding variëren van 44 t/m 48, of L t/m XXL. Schoenen vind je bij (straks) in maat 38/39.

marktplaats

Heb je vragen over een kledingstuk? Stel ze dan bij de pagina Shop my closet!.

Happy shopping!

ondertekening

Vind je dit een leuk idee? Volg me dan via Facebook, zodat je niks mist.

♥ Bloglovin’  ♥ Twitter   ♥ Instagram  ♥ Pinterest