Zo, da’s weer even geleden. De laatste ‘En dan is het zondag’ dateert van week 19. Deze week is er van alles te melden, dus heb ik alles even voor je op een rijtje gezet 😉

headerweek30

Gezien

Een heleboel uurtjes tv op de nieuwszenders, natuurlijk over het neerstorten van de vlucht MH17. Ongelofelijk dat zoiets kan gebeuren met een burgervliegtuig. Vooral de aankomst van de eerste 40 slachtoffers afgelopen woensdag op de nationale dag van rouw, heeft mij heel erg geraakt. Zo zeer dat ik alleen maar wilde kijken naar de beelden van de trip van Eindhoven naar Hilversum. Geen zin om te gaan sporten. Ik ben nog steeds een beetje bang voor wat er nu gaat gebeuren. De situatie in Oekraïne en ook die in Gaza is verre van vredig.

Bron: Algemeen Dagblad

Bron: Algemeen Dagblad

Gelezen Geluisterd

Ik heb het concept audioboek omarmd! Audioboeken zijn boeken die door iemand worden voorgelezen. Handig voor in de auto. Ik heb ‘Hartslag’ van Tess Gerritsen uit en ben nu begonnen met ‘Moordenaar zonder gezicht’ van Henning Mankel.

Bron:

Bron: http://www.chriscotteleer.com

Gehoord

Leuk nieuws! Het bedrijf waarvoor ik werk heeft nu een aantal vestigingen in Amstenrade en Brunssum. Volgend jaar juli verhuizen we met zijn allen terug naar één pand en ook nog in Sittard! Dus dan kan ik te voet of met de fiets naar het werk en dat vind ik heerlijk. Nu ben ik 15-20 minuten onderweg met de auto. Een afstand die op zich ook te fietsen zou zijn, ware het niet dat er een paar flinke heuvels in het parcours zitten. Volgend jaar zullen het van deur tot deur 7 minuutjes met de fiets zijn. Ideaal wat mij betreft!

Gedaan

Fitness! De planning was sowieso om maandag, dinsdag en woensdag te gaan, maar woensdag stond mijn hoofd er dus echt niet naar. Daarom zijn we gisteren en vandaag ook geweest. En vandaag heb ik na de training een heerlijke chocolade proteïneshake gehad. Yum! En ik durf me nu ook in een mouwloos shirt te vertonen 🙂

fitnessweek30

Gegeten

Niets bijzonders eigenlijk, behalve quesedilla’s. Dit supereenvoudige ‘recept’ heb ik nu al 2 keer gemaakt binnen 10 dagen 😀

Gedronken

Redelijk wat icetea en mijn vertrouwde Bar le Duc citroen. Ik zag bij de Jumbo een vergelijkbare fles van het huismerk én een variant van Spa. Ik zal deze drie drankjes binnenkort eens voor jullie vergelijken.

Gedacht

Gedacht dat ik nog maar x weken hoefde te werken voor de vakantie, maar halverwege deze week kwam ik erachter dat het nog x+1 weken zijn 🙁

Gelukkig

Gelukkig ken ik niemand van de slachtoffers van MH17 persoonlijk. Maar via Facebook zag ik dat familie, vrienden en bekenden van mij wél mensen kenden. Dan blijkt Nederland toch eigenlijk weer een klein landje te zijn he?

Gelachen

Ja, maar kan me niks specifieks herinneren.

Geërgerd

Ja, maar kan me niks specifieks herinneren.

Gewenst:

Vrede op aarde.

Gekocht

Visitekaartjes voor mijn blog! Ik heb ze besteld bij Moo.com en ik zal ze laten zien zodra ze binnen zijn. Daarnaast heb ik voor de eerste keer een bestelling geplaatst bij Boohoo.com; een aantal jurkjes en een jasje. Die bestelling moet ook nog binnenkomen.

Geklikt

Vanalles, van kattenluikjes tot dompelpompen, van online cursussen tot vliegtuig crashes en van Reebok Nano schoenen tot Marktplaats.

Over Marktplaats gesproken. Ik heb al 5 items uit de ‘shop my closet’ verkocht en ik heb 3 paar sneakers toegevoegd. Check it out op de shop my closet pagina!

Hoe was jouw week?

 

ondertekening

P.S. vind je dit een leuk artikel? Volg me dan via Bloglovin’.

♥ Facebook
♥ Twitter
♥ Instagram
♥ Pinterest