Mijn visitekaartjes zijn binnen! Nu blog ik toch al dik 2 jaar, maar ik had nog nooit visitekaartjes laten maken. Heb wel al heel vaak de mogelijkheden bekeken, maar steeds wilde ik eerst een logo ontwerpen. Aangezien er nog steeds geen logo is, dacht ik mezelf dan maar als ‘logo’ te gaan gebruiken…

kaartjes

Shirley heeft begin dit jaar immers hele mooie profielfoto’s van mij gemaakt, dus daar heb ik er nu eentje van gebruikt. Ik heb eerder zitten grasduinen bij Vistaprint, maar mijn voorkeur ging nu toch uit naar Moo.com. Een Brits bedrijf dat naast visitekaartjes nog veel meer producten aanbiedt, zoals briefpapier, kaarten en stickers.

stapels

Design

De keuze is reuze. Je kunt een compleet eigen design uploaden, maar ik heb gebruik gemaakt van een van hun sjablonen. De minimale afname is 50 visitekaartjes, waarbij je ook nog 5 verschillende ‘voorkanten’ mag definiëren. Ik heb ervoor gekozen om voor alle kaartjes dezelfde foto te gebruiken.

Papieropties

Qua papierkwaliteit kun je kiezen uit drie varianten, mat of glans afgewerkt, met rechte of afgeronde hoeken. Voor 100 kaartjes heb ik € 41,60 betaald. Dat is vast duurder dan bij Vistaprint, maar ik denk dat de kwaliteit van Moo.com wel stukken beter is. De kaartjes zijn vrij dik en voelen stevig aan. Bovendien worden ze geleverd in twee stevige kartonnen doosjes die je zo in je tas kan steken.

doosjes

Verzendkosten

Verzendkosten waren nu gratis omdat ik me had aangemeld voor de nieuwsbrief. Als je je kaartjes snel nodig hebt kun je ook nog kiezen voor Rush Express Delivery, dan heb je ze vanuit Engeland binnen 2 tot 4 dagen binnen.

Ben je ook geïnteresseerd in visitekaartjes of andere producten? Ga dan eens naar Moo.com via deze link. Als je iets bestelt maak je mij ook blij, want dan bouw ik een tegoed op voor een eventuele volgende bestelling.

nabestelling

Ik word overigens niet gesponsord of zo, maar ik wil jullie graag met Moo.com laten kennismaken. Ik ben tot nu toe heel tevreden over de service en de snelheid van leveren. Ik heb mijn kaartjes op 23 juli besteld en ze vielen gisteren op 30 juli in de bus.

Heb jij ook je eigen visitekaartjes?

 

ondertekening

P.S. vind je dit een leuk artikel? Volg me dan via Facebook.

♥ Bloglovin’
♥ Facebook
♥ Twitter
♥ Instagram
♥ Pinterest