Daar zijn we weer! Hoe is jouw zondag tot nu toe? De mijne heerlijk rustig. Vanochtend een beetje de tuin bijgewerkt en boodschappen gedaan. Vanmiddag gerelaxt in de tuin. Ik had een flinke achterstand met blogjes lezen en die is weer helemaal weggewerkt. Lees verder over de afgelopen week!

Gezien

Afleveringen van de ScyFy serie Helix. Aanrader!

Gelezen

Ben begonnen in het volgende audioboek van Tess Gerritsen (Koud Bloed) en ik heb een aantal boeken op mijn e-reader gezet van de Zweedse schrijver Johan Theorin. Hij heeft verhalen geschreven die zich afspelen op Öland en dat is waar we binnenkort op vakantie gaan. Zoiets vind ik dan leuk om te lezen.

Gehoord / gedaan

Veel *&^%$ muziek hahaha. Ik, noch mijn vriend waren ooit op een dance festival  geweest, dus het leek ons leuk om dat eens uit te proberen. Ik heb hem een kaartje voor Solar cadeau gedaan voor zijn verjaardag en gisteren was het dan zo ver. Solar wordt georganiseerd aan de Maasplassen in Roermond en duurt een aantal dagen. Wij hadden kaartjes voor de zaterdag. Het begon om 11:00 uur en wij waren er rond 13:00 uur. Eerst natuurlijk een rondje over het hele terrein gedaan. Dat terrein was best groot, met veel podia die allemaal in een eigen stijl waren aangekleed.

Toen we op een gegeven moment bij een tent stonden te luisteren naar ‘geen idee wie’, moest van de organisatie de stroom uitgezet worden. De lucht begon steeds donkerder te worden en het begon héél hard te regenen. Dikke druppels, harde wind en zelfs hagel. Gelukkig stonden we droog onder die tent. Na een minuut of 20 dreef de bui gelukkig weer over en het zonnetje kwam aarzelend terug.

Het festivalterrein was ondertussen wel veranderd in een grote modderpoel. Gelukkig lagen op de meeste paden wel houten vlonders, maar die waren op een gegeven moment ook niet meer voldoende om je voeten droog te houden. We hebben eigenlijk steeds maar rondjes gelopen, van podium naar podium. Dat was meestal voor 5 minuten boeiend, waarna we weer zoiets hadden van ‘Next!’. Rond een uur of 17:00 hebben we besloten om maar gewoon naar huis te gaan. Been there, done that, not for us hahaha. We kunnen weer een item van onze bucketlist strepen!

Gegeten

Niks bijzonders deze week. Ik ga vandaag wel weer quesedillas maken en ik zal meteen foto’s maken zodat het recept binnenkort online kan.

Gedronken

Bar le Duc citroen. Water. Icetea Green.

Gedacht

Dat ik toch wel graag een skottelbraai wil. Ken je dat? Het is een soort gasbarbecue/wok. Op Marktplaats vond ik niks, dus op goed geluk zette Ik een berichtje op Facebook.facebook

Daar kwam een leuke reactie uit, met als resultaat dat ik vanavond een skottelbraai van iemand ga overnemen. Yay!

Gelukkig

Heb ik veel bewogen deze week. Drie keer naar de sportschool geweest, plus en vrijdag dik aan mijn 10.000 stappen gekomen. Gisteren op Solar hebben we ook zo’n 16.000 stappen gezet.

Gelachen

Als je zo bij Solar in het zonnetje zit kun je goed bekijken wie er allemaal langskomt. Veel mensen die hele leuke festivaloutfits aanhadden, maar ook heel veel beschamende looks.

Geërgerd

Aan die stomme stortbuien deze zomer. Donderdag regende het zo hard dat het water weer onder de dorpel van de achterdeur doorkwam. We hadden niet door dat het afvoerputje buiten verstopt was, waardoor in de hoek buiten zeker 10 centimeter water stond! Toen Frank het putje had vrijgemaakt liep het water weer goed af. Binnen hebben we zo’n 4 emmers water weggedweild. Hopelijk zorgt een vrij putje er nu voor dat we binnen geen water meer krijgen.

Gewenst

Wederom vrede op aarde

Gekocht

Een Sureflap chipluik voor Luna. Da’s zo’n kattenluik dat alleen voor Luna opengaat, door de chip die in haar nek zit. Het installeren ging goed, mede door hulp van buurman Dennis (bedankt!), het trainen ook, alleen gaat het luikje toch niet open voor Luna. Ik heb contact gehad met de klantenservice van Sureflap en als ik alle recensies over hun goede service moet geloven gaat dat nog wel goed komen.

Oh ja, de bestelling van Boohoo.com is gearriveerd en de volgende dag weer op de post naar  Engeland gegaan. Ik had 3 jurkjes en een colbertje besteld, maar qua model, pasvorm en materiaal waren ze toch alle 4 niet geslaagd.

Geklikt

Buiten blogjes lezen heb ik niet veel gesurft deze week.

Schouders/rug op het programma

Schouders/rug op het programma

De (schuil)tent

De (schuil)tent

Moi

Moi

Frank

Frank

Uitzicht vanuit de toren - 1

Uitzicht vanuit de toren – 1

Uitzicht vanuit de toren - 2 een opblaaskerk

Uitzicht vanuit de toren – 2 een opblaaskerk

Uitzicht vanuit de toren - 3

Uitzicht vanuit de toren – 3

Uitzicht vanuit de toren - 4 check die lucht!

Uitzicht vanuit de toren – 4 check die lucht!

Uitzicht vanuit de toren - 5

Uitzicht vanuit de toren – 5

Solar!

Solar!

Water... :-(

Water… 🙁

Hoe was jouw week?

ondertekening

P.S. wil je meer weten over mij? Volg me dan via Instagram.

♥ Bloglovin’
♥ Facebook
♥ Twitter
♥ Pinterest