Hallo allemaal! Daar ben ik weer. Tijdje geleden he? De vakantie is al lang en breed voorbij, maar toch lukt het me maar niet om weer in de blogflow te komen. Heb een aantal artikelen in mijn hoofd zitten, maar tot uitwerken is het nog niet gekomen. But please bare with me! (zoals de Engelsen dat zo mooi zeggen) Vandaag heb ik wel weer een ‘En dan is het zondag’ voor jullie. Week 39 alweer. Het gaat hard met 2014. Benieuwd naar mijn week?

Gezien

Seizoen 2 van de serie Orphan Black, op Netflix. Ik had tijdens de eerste aflevering mijn bedenkingen over waar het verhaal naartoe zou gaan, maar het is allemaal goed gekomen. Ik werd helemaal meegezogen in het verhaal en heb aflevering na aflevering gekeken. Die serie is een aanrader wat mij betreft.

Gelezen

Het blad Nordic Magazine, een tijdschrift over de Scandinavische landen. We hebben een abonnement genomen en als cadeautje kregen we naast het actuele, ook de laatste 3 nummers opgestuurd.

Gehoord

Ben ondertussen al met audioboek 3 bezig. Nu is het ‘De leerling’, van Tess Gerritsen. De tv-serie Rizzoli and Isles is op deze boeken gebaseerd, misschien moet ik die ook maar eens gaan bekijken.

Gedaan

Op het gebied van sporten zijn we eind augustus begonnen met Crossfit. Normaal doen we 2 trainingen per week, maar deze week paste er maar eentje in het schema. De workouts zijn vrij pittig, dus je hebt ook wel tijd nodig om te herstellen.

crossfit

Gegeten

Deze week begon goed, maar door cursus op woensdag, een tripje naar Groningen op donderdag en een bruiloft op vrijdag is gezond eten er een beetje bij ingeschoten.

Gedronken

Bar le Duc citroen en cappuccino.

Gedacht

Dat ik toch echt weer eens wil gaan bloggen 😛

Gelukkig

Werkt het microchip-gestuurde kattenluik van Luna nu goed. Na contact met de klantenservice van Sureflap hebben we nu een versie met een langere tunnel. Dit nieuwe luikt werkt prima en Luna is er nu redelijk aan gewend.

sureflap

Gelachen

Deze week niet ge-ROFL’d.

Geërgerd

Kan me niets specifieks herinneren.

Gewenst

Dat ik weer in Zweden was. Want daar is het mooi. En lekker rustig. En fijn.

finnshyttan

Gekocht

Nieuwe sneakers van Adidas! Heb van die felroze Nikes die ik graag aantrek bij een (business) casual outfit. Was al heel lang op zoek naar een paar zwarte Nikes, maar het juiste paar kwam maar niet langs. Bij Zalando vond ik deze sneakers, wit/zwart met een aparte tekening. Nog leuker dan effen zwart, dus ik heb ze besteld. De eerste indruk is fijn, heb ze vandaag pas voor het eerst aangehad.

adidas

(En ik heb een dirndl gekocht, voor het Oktoberfeest. Maar daarover later meer ;-))

Geklikt

Veel blogjes gelezen. En ik zag net dat er in Haaksbergen een ongeluk is gebeurd met een monster truck die het publiek is ingereden! Jeetje, je zult er maar staan.

Hoe was jouw week?

ondertekening

♥ Bloglovin’  ♥ Facebook  ♥ Twitter  ♥ Instagram  ♥ Pinterest