Krijg jij ook zo’n last van je tenen als je hakken draagt? Deze quick tip zal je helpen. Vanaf nu kun je comfortabel op hakken lopen!

Nadat ik de hele zomer bijna alleen maar op sneakers of flatjes heb gelopen, breekt nu weer de tijd aan van enkellaarsjes en laarzen. Ik heb twee paar enkellaarsjes die een (voor mij) best hoge hak hebben. Die kan ik goed aan tijdens een kantoordag, maar tijdens een rondje lunchwandelen krijg ik dan snel last van mijn voeten.

Plak twee tenen samen

Van de week had ik een outfit waar ik mijn blauwe laarsjes bij aan wilde trekken en toen herinnerde ik me weer dat ik een handige tip op internet had gelezen. Daarbij plak je met tape je derde en vierde teen (geteld vanaf je grote teen) samen. Ik had nog sporttape liggen, dus daarmee heb ik het uitgeprobeerd. Het werkt goed!

shoes_detailOk, het voorkomt niet dat je na een dag lopen helemaal geen last van je voeten hebt, maar ik merk wel duidelijk verschil. Doordat je die twee tenen aan elkaar vastplakt ontlast je een zenuw de precies tussen die twee tenen doorloopt.

Heb jij deze truc al eens geprobeerd?

 

ondertekening

Volg me ook via ♥ Bloglovin’  ♥ Facebook  ♥ Twitter  ♥ Instagram  ♥ Pinterest
Dan mis je niks!