Yay, mijn vierde palette van Urban Decay is in da house!  Via Instagram liet ik laatst al zien dat mijn lieve neef voor mij het tweede Naked Basics palette had gekocht in de V.S. Het heeft vervolgens even geduurd, maar sinds 2 weken heb ik het palette dan ook eindelijk in mijn bezit. Kijk je mee?

IMG_1348-2

 

Urban Decay

Urban Decay (UD) is een Amerikaans merk met high-end make-up-producten. Mijn ervaring is dat de producten inderdaad wat duurder zijn, maar dat ze hun geld wel dubbel en dwars waard zijn. UD heeft met succes een lijn van ‘Naked’ oogschaduw palettes uitgebracht. Ze worden zo genoemd omdat de kleuren worden gebruikt voor naturelle ooglooks;  zo’n beetje “my face but better”.

IMG_1339-2

 

Omdat de Naked palettes voornamelijk glanzende oogschaduws bevatten vroegen UD junkies vervolgens om een palette met matte, neutrale oogschaduwkleuren. Daarop werd Naked Basics uitgebracht, die ik nog bij Sephora in Maastricht heb gekocht. Nu is Naked2 Basics gelanceerd, met weer andere, koelere tinten. Omdat de andere 3 producten me zo goed bevallen wist ik meteen dat ik Naked2 Basics ook graag wilde hebben.

UDNB2_5

 

De Sephora winkels waren tot een jaar geleden de enige plek waar je producten van Urban Decay in Nederland kon kopen. Sinds die winkels uit Nederland zijn vertrokken zijn we dus aangewezen op (Amerikaanse) webwinkels. Dat betekent meestal hoge verzendkosten. Gelukkig heb ik dus familieleden die wel eens in Amerika op vakantie gaan.

Swatches

Na dit lange, introducerende verhaal zal ik jullie dan nu de swatches laten zien!

swatches

Je ziet aan de swatches dat het inderdaad matte oogschaduws zijn. De linker is de highlighter en die glanst wel een klein beetje. Je ziet dat die bijna wegvalt tegen mijn huid. De pigmentatie op de oogleden is super!

UDNB2_6

 

Hebben?

Wil je dit Urban Decay Naked2 Basics palette ook hebben? Het is nu ook te koop bij beautybay.com voor € 28,50. Die bieden in principe gratis verzending voor alle orders boven 13 euro, maar dat is verzending zonder track&trace en dan duurt het 5-7 werkdagen voordat je pakketje arriveert. Wil je wel kunnen zien waar je pakket uithangt, kies dan voor tracked verzending (€ 6,20 ; 5-7 dagen werkdagen) of express (€12,50 ; 2 werkdagen) verzending. Sephora verzendt nu ook vanuit de Amerikaanse webshop naar Nederland, maar om de een of andere reden kun je toch geen UD producten bestellen. De ‘dichtsbijzijnde’ Sephora webshop is de Franse, maar die had eerst crazy dure verzendkosten en voor zover ik nu kan zien verzenden die helemaal niet meer naar Nederland. Of je kunt ook zelf naar Amerika gaan natuurlijk! 😉

 

ondertekening

Volg me ook via ♥ Bloglovin’  ♥ Facebook  ♥ Twitter  ♥ Instagram  ♥ Pinterest
Dan mis je niks!