Mijn verjaardag en Kerst kom er weer aan, dus het is weer eens tijd voor een wishlist!

wishlist

 

een

Oorbellen in deze stijl. Deze zijn van Zinzi, maar het merk maakt me eigenlijk niet zoveel uit. Het moeten oorbellen zijn waar ik gewoon ’s nachts mee kan slapen en waar ik mee kan douchen. Draag nu al heel lang een paar titanium oorbellen, maar die word ik een beetje moe. Je koopt deze oorbellen apart, de ringen en de hangers kun je zelf bij elkaar kiezen. Afhankelijk van wat je kiest ben je voor een paar tussen de 60 en 70 euro kwijt.

twee

De set ‘Radiant & Defined’ van Philosophy. Hierin zit de reiniger ‘purity made simple’, het serum ‘when hope is not enough’ en de bekende moisturizer ‘hope in a jar’. Van de reiniger heb ik vorig jaar precies zo’n flesje opgemaakt. Alhoewel ik ‘m niet echt lekker vind ruiken, is hij wel fijn voor mijn huid. Werkt ook zeker goed in combinatie met de Clarisonic. De andere twee zijn producten die ik ook graag zou uitproberen, het zijn echte ‘staples’ van Philosophy. De ‘value for money’ is goed, de kit kost  25,50 euro en dat is niet duur voor de hoeveelheden die je krijgt. Te koop bij ICI Paris XL!

drie

Drops of Youth Concentrate van The Body Shop. Da’s zo’n roller waarmee je de huid onder je ogen kan opfrissen. Ik kan slecht tegen concealer onder mijn ogen, dus misschien kan ik de boel daar een beetje mee oppeppen 😉 Ik hoor er goede verhalen over!

vier

Een goede haarborstel! Deze is van Mason Pearson (rond de 100 euro! :-S), maar ik hoef niet zo’n dure. De borstel heeft deels zwijnenhaar en ik heb al eens een borstel met zwijnenhaar geprobeerd, maar daar werd mijn haar ontzettend statisch van. Misschien was die borstel van slechte kwaliteit of misschien reageert mijn haar gewoon statisch op dat soort haar. Eerst een andere proberen dus voor ik zo’n dure koop. Misschien heb je nog advies voor me?

vijf

Vorig jaar was het jaar van de enkellaarsjes (en het jaar daarvoor ook al geloof ik?). Die heb ik met plezier gedragen en ik draag ze ook nog steeds. Maar dit jaar heb ik weer zin in simpele, hoge, zwarte laarzen, met een platte hak. En laten die nu bijna niet in de normale schoenenwinkels te koop zijn… Je vindt er natuurlijk wel, maar het aanbod is heel beperkt.

Deze zijn een voorbeeld van Duo Boots, een webwinkel die mooie, maar ook dure laarzen verkoopt. En ze hebben laarzen voor de dikkere kuit en die heb ik ook nodig. Ik hoor er hele goede verhalen over en de kwaliteit is goed. Deze kosten 275 euro en misschien heb ik dat ooit wel over voor kwalitatief goede leren laarzen. Het nadeel is dat ik ze alleen online kan bestellen. Duo Boots heeft alleen maar winkels in Groot Britannië. En dat vind ik toch een te grote gok. But a girl can still wish can’t she?

zes

Het kookboek ‘Lekker en Simpel’ van Jorrit en Sofie van de gelijknamige blog. Gewoon, omdat ze lekkere en simpele gerechten beschrijven.

Staat er nog iets op jouw wishlist?

ondertekening

Volg me ook via ♥ Bloglovin’  ♥ Facebook  ♥ Twitter  ♥ Instagram  ♥ Pinterest
Dan mis je niks!