Ik ben in ons huis altijd degene die de was verzorgt en nu viel me laatst iets op aan mijn eigen handelen. Ben wel benieuwd of jij dat ook doet!?

Ik ben in het gelukkige bezit van een droger en die wordt dan ook veelvuldig gebruikt. Bloesjes, overhemden, BH’s en sommige broeken en t-shirts hang ik op de waslijn, maar de rest gaat lekker de droger in.

was_vouwen_1

Zo’n wasmand met versgedroogd spul kan t-shirts, onderbroeken, hemdjes, sokken, joggingbroeken etc. bevatten. Het eerste wat ik doe is met zo’n mand is alles sorteren. Ik vouw de was meestal als ik op de bank zit en tv aan het kijken ben. Ik sorteer dan alles in stapeltjes om me heen.

was_vouwen_2

Een stapeltje sokken, een stapeltje hemdjes, een stapeltje onderbroeken, etc. en een stapeltje ’te strijken’. Na het sorteren vouw ik per stapeltje alles op en leg ik het in de wasmand.

Hoe vouw jij de was? Ben je ook een sorteerder?

 

ondertekening

Volg me ook via ♥ Bloglovin’  ♥ Facebook  ♥ Twitter  ♥ Instagram  ♥ Pinterest
Dan mis je niks!