5 favorite songs on repeat

Ik luister graag naar muziek en vind vooral nummers leuk die ik kan meezingen. I’m a sucker for lyrics! Meestal luister ik een liedje net zo lang totdat ik het hele nummer kan meezingen. Ik check de songteksten op internet als ik het niet goed kan verstaan. Hieronder vind je 5 nummers die aan dat profiel voldoen. Luister je mee?

1. Make More Sound – Jacqueline Govaert

De oud-zangeres van Krezip heeft dit jaar het ‘anthem’ voor de Serious Request actie geschreven. Een erg pakkend deuntje met een refrein dat blijft hangen,

2. I See Fire – Ed Sheeran

Zeker geen nieuw nummer, maar het doet mij denken aan onze vakantie in Zweden, afgelopen zomer. Het nummer werd daar heel vaak op de radio (Mix Megapol) gedraaid en het is echt ons vakantie-2014-nummer geworden. De tekst en de melodie vind ik supermooi!

3. Rewritten – Teske de Schepper

Teske is blogger op Teskuh.nl en heeft onlangs de kans gekregen om een single op te nemen. Dat heeft ze heel goed gedaan! Ik vind het een heel catchy nummer, met tekst die makkelijk blijft hangen. De songtekst staat onder het nummer als je ’t opent op Youtube.

4. The Hanging Tree – James Newton Howard, featuring Jennifer Lawrence

Dit is een liedje uit de film The Hunger Games – Mockingjay, Part 1. Jennifer speelt de hoofdrol en zingt ook dit liedje in de film. Er zit geen beeld bij helaas, maar ik denk dat het wel een indrukwekkende scene gaat zijn. Het liedje begint heel klein en fragiel, maar wordt dan groter, met strijkers en een heel orkest. Erg mooi! Ik hoop dat de video het doet als je dit leest, want op Youtube zag ik een hoop video’s waarbij het geluid was verwijderd. Gebruik anders deze link naar Spotify: James Newton Howard – The Hanging Tree

5. Stay With Me – Sam Smith

Vind ik gewoon een mooi nummer!

Wat staat er in jouw 5 favorite songs?

 

ondertekening

Volg me ook via ♥ Bloglovin’  ♥ Facebook  ♥ Twitter  ♥ Instagram  ♥ Pinterest
Dan mis je niks!