Het zal je misschien niet ontgaan zijn dat Cynthia van MissLipgloss.nl afgelopen weekend een evenement heeft georganiseerd. De eerste editie van I Love Beauty! Nou, ik hou inderdaad wel van beauty, dus ik ben afgelopen zondag met Eva, Milou en Stephanie naar Zwolle afgereisd (Lindsay kon helaas niet mee op het laatste moment). De organisatie was prima, het was nergens te druk. Alleen jammer dat een aantal workshops al waren uitverkocht toen wij een uurtje na opening binnenkwamen. Benieuwd wat wij ervan vonden?

Bij binnenkomst kon (moest) je je dus registreren voor de diverse workshops. Wij hadden ons ingeschreven voor ‘Weet wat je smeert’ door Caroline van Eeuwijk en ‘Make-up & verzorging 30+’ door Debbie Zwiers.

Weet wat je smeert

De eerste workshop ‘Weet wat je smeert’ begon meteen. We hadden net tijd om na de autorit iets te drinken en te snacken te halen, waarna we vol verwachting de ruimte binnenliepen. Het verhaal van Caroline was super interessant!

Ze vertelde dat ze zelf door voedselallergie gedwongen was geweest om zich te gaan verdiepen in wat ze eet en wat er via de buitenkant haar lichaam binnenkomt. Denk aan crèmes, shampoo, douchegel etc. Vanuit dat uitgangspunt is ze zelf een bedrijf begonnen: c. cosmeticsandcare. Met een winkel in Amsterdam, waar advies wordt gegeven over natuurlijke, biologische cosmetica etc, en een webshop waar je biologische cosmetica kunt kopen. De informatie was erg nuttig en ik zal producten die ik gebruik ook nader gaan inspecteren op hun ingrediënten.

Ik word behandeld met de Kristalpad (ontharing)

De beursvloer

Na deze workshop was het tijd om de beursvloer verder te verkennen. Er waren stands met kleding, accessoires en een grote sample sale van SuperTrash. Verder veel budget make-up, maar ook stands van Philosophy, The Body Shop, Babyliss, Rimmel, Sally Hanssen en Yankee Candle (heerlijke geurkaarsen!).

Ik vond het persoonlijk jammer dat Philosophy geen vette beursaanbieding had. Misschien gek, maar qua beauty heb ik helemaal niks aangeschaft, de andere dames wel. Ik heb een groen fluffy vest gekocht, een ring+armband en een Yankee Candle in de geur ‘Christmas Eve’. Ik zal op Instagram nog foto’s hiervan plaatsen.

ILovwBeauty-collage

Impressie van de beursvloer

Make-up & verzorging 30+

Aan het einde van de dag gingen we naar de workshop van Debbie Zwiers, ‘Make-up & verzorging 30+’. Debbie blogt op beautyscene.nl en ik volg haar al een tijdje. Haar blog vind ik interessant, maar de workshop vond ik (vonden wij) eigenlijk minder. Ze had wel leuke tips, maar vertelde eigenlijk niets dat ik nog niet wist. Het was meer een vraag-antwoord-gesprek met de deelnemers in de zaal. Ook leuk, maar niet wat ik ervan had verwacht.

Debbie Zwiers

Al met al hebben we wel een leuke en gezellige dag gehad! Zwolle was best wel een eindje rijden vanuit Sittard, maar het was de moeite waard.

Ben jij ook naar I Love Beauty geweest?

 

ondertekening

Volg me ook via ♥ Bloglovin’  ♥ Facebook  ♥ Twitter  ♥ Instagram  ♥ Pinterest
Dan mis je niks!