Goeiemorgen, het is eerste Kerstdag vandaag!

Deze kans wil ik even aangrijpen om jullie het beste te wensen voor de dagen die komen gaan. Daarnaast wil ik jullie ook bedanken voor het feit dat jullie dit nu lezen en dat jullie mij nog steeds volgen. Ik ben immers dit jaar niet heel consequent geweest met het posten van artikelen. Ik heb echter veel ideeën liggen en ik ga proberen om in 2015 weer met regelmaat te gaan bloggen, te beginnen met één keer per week.

bestwishes - debbieschrijft.nl

Gebrek aan focus was de reden dat het regelmatig bloggen dit jaar niet gelukt is. Het leek er misschien op dat ik bloggen niet zo interessant meer vond, maar het omgekeerde is waar.

Het punt is dat ook de achterkant heel leuk vind, dus de site zelf, het thema (lees: de lay-out), advertenties weergeven, Google Analytics en dat soort dingen. Maar die dingen hebben weinig waarde als er niemand op je blog komt kijken he?! Dus, focus Debbie!

Maar goed, ik ga dus mijn best doen om jullie komend jaar op regelmatige basis van leesvoer te voorzien. Ik ben gisteravond flink verwend met Sally Hansen gellak, een nieuwe krultang en een wimperkruller. Van Frank heb ik goodies van Chanel gekregen! Dat merk vind ik zelf veel te duur, dus dit is een leuke manier om er kennis mee te maken. Bedankt lief!

Maar eerst ben ik de spulletjes van Philosopy (uit mijn wishlist) aan het gebruiken die ik met mijn verjaardag heb gekregen. Er ligt dus genoeg om over te schrijven!

Geniet vandaag en morgen van Kerst en van de rest van je vakantie (ik hoop dat jullie ook van vakantie mogen genieten nu) en tot de volgende keer!

Best wishes!

 

ondertekening

Volg me ook via ♥ Bloglovin’  ♥ Facebook  ♥ Twitter  ♥ Instagram  ♥ Pinterest
Dan mis je niks!