‘En dan is het zondag’ is terug! Niet iedere week, maar wel regelmatig.

header_EDIHZ#1

Gezien: 

Lillyhammer (op Netflix) en Girls op Popcorn Time. Totaal verschillende series, maar allebei erg leuk!

Gelezen:

Veel blogs, not much else. En weer een paar nieuwe leuke blogs ontdekt: Sylvia Kuijsten en Jo in Jämtland. Sylvia volg ik pas heel kort, dus ik weet nog niet precies wat haar onderwerpen zijn. Ik vind haar schrijfstijl in ieder geval wel leuk, daarom ben ik haar gaan volgen. Jo schrijft vaak meerdere malen per dag korte stukjes over hun leven in Zweden. Ze zijn pas verhuisd naar het schiereiland Rödön in de provincie Jämtland. Verhalen waar ik van smul 🙂

Gehoord: 

Mix Megapooooool. (ik luister vaak naar deze Zweedse radiozender via TuneIn)

Gedaan: 

We zijn vandaag naar een rommelmarkt geweest en we hebben best veel verkocht! Het was de eerste keer dat ik op deze manier spullen verkocht en het was zeker voor herhaling vatbaar.

Gegeten: 

Niks bijzonders deze week. Vorige week heb ik twee keer een gerecht gemaakt uit het Lekker & Simpel kookboek, deze week is dat niet gelukt helaas. Reden: gebrek aan planning.

Gedronken: 

Bar le Duc citroen is nog steeds mijn favoriete drankje.

Gedacht:

Terrorisme komt nu wel heel kort bij.

Gelukkig: 

Gelukkig is er weer een supermarkt op loopafstand van ons huis. Altijd handig voor last minute boodschappen!

 

Gelachen:

Yes.

Geërgerd:

Nope, not this week.

Gewenst: 

Sneeuw. Het is winter, dus ik wil graag vrieskou, zon en sneeuw. Niet zoveel regen, tack så mycket!

Lekker weertje weer vandaag :-S #hetweer #regen

A photo posted by Debbie (@debbieschrijft) on

 

Gekocht: 

NIKS op de rommelmarkt, wel online een blush palette en een highlighter van Revolution, bij Make-up Musthaves. Die highlighter kwam helaas gebroken aan, maar ik heb al contact met Make-up Musthaves gehad, dus hopelijk sturen ze een nieuwe.

:'(

:'(

Geklikt:

Ik heb begin deze week een online workshop gevolgd van Bol.com, over social media. Vorige week was er een over WordPress, bij Blogger Community Nederlands. Alhoewel ik niet heel véél nieuws heb geleerd, vind ik dit soort workshops wel erg leuk. Net als de #MTB chat via Meet The Blogger op Twitter. Daar leerde ik trouwens over #ifttt, waarover ik binnenkort nog een blogpost zal schrijven.

 Hoe was jouw week?

ondertekening

Volg me ook via ♥ Bloglovin’  ♥ Facebook  ♥ Twitter  ♥ Instagram  ♥ Pinterest
Dan mis je niks!