En dan is het zondag; de laatste dag van het weekend. Tijd voor een terugblik naar de afgelopen week!

  • beetje later dan gepland, maar ik had wat issues met het uploaden van de foto’s –

Gezien:

Aflevering 1 van de tweedelige serie ‘Pets – Wild at heart’, bij de BBC. In deze serie laten ze zien dat onze huisdieren toch nog veel ‘wild’ gedrag vertonen. Erg mooi gefilmd en de voice-over vertelt het verhaal erg leuk. Aanrader! (de tweede aflevering wordt aanstaande woensdag uitgezonden op BBC1)

Gelezen:

Doorheen gebladerd, maar nog niet helemaal gelezen: het nieuwe tijdschrift van Wendy van Dijk. Alhoewel je het met 168 pagina’s misschien iets anders moet noemen dan een tijdschrift?

En dan is het zondag: Wendy Magazine

Geluisterd: 

Naar een Amerikaanse podcast ‘The Beauty Brains’. Ze geven uitleg over claims die bij bepaalde cosmetica worden gebruikt en wat er waar is van die claims. Zeer Amerikaans, maar wel interessant. Ze hebben een site, maar ik download the podcasts via iTunes.

The Beauty Brains were founded by Perry Romanowski and Randy Schueller, two cosmetic scientists with over 50 combined years of experience in formulating and testing beauty products.

Gedaan: 

Onze slaapkamer opnieuw ingericht. Een ladekast met daarop een TV verplaatst naar een andere kamer en de rest van de slaapkamer opnieuw ingedeeld. Het ziet er heel anders uit, veel ruimtelijker.

Gegeten: 

Op zondag bestellen we vaak iets te eten en vandaag viel de keuze op pizza van Domino’s.

En dan is het zondag: pizza

Gedronken: 

Rode wijn. Nadat we ons getuigschrift van de Photoshopcursus hadden ontvangen zijn we een wijntje gaan drinken bij Wijnbar Franco Gallo tegenover de school (Maasmechelen). Ik weet helaas niet meer precies hoe de wijn heette, maar hij was wel lekker!

#Photoshop module in de pocket! Volgende week door met module 2. #pcvomaasland #blogger #TW

A post shared by Debbie (@debbieschrijft) on

 

Gedacht: 

Yay, sneeuw! Een echt mooi sneeuwdek was helaas van korte duur, maar zaterdag heeft het toch heel wat uurtjes gesneeuwd. Ik ben zelfs door de sneeuw heen naar de kapper gewandeld. Op mijn Timberlands; warme en droge voetjes!

Yay it's snowing! #snow #winterishere #TW

A post shared by Debbie (@debbieschrijft) on

 

Gelukkig: 

Is het goed gekomen met mijn haar. Ik vertelde op Facebook dat ik naar de kapper zou gaan. De bedoeling was een lange bob en dat is gelukt. Mijn haar moest ook worden geverft en ik weet nog steeds niet waar het fout is gegaan, maar ik zat daar ineens met fel goudblond haar…. ik vond de kleur echt niet staan en dat heb ik gezegd. Dus, nog een keer in de verf en nu is het meer… ‘caramel’? Kan de kleur niet echt benoemen. De uitgroei boven het op mijn hoofd vind ik nog steeds te shiny, ben ook benieuwd hoe deze kleur gaat vervagen. De eerste ervaring bij deze nieuwe kapper was dus niet helemaal top, volgende keer hopelijk beter. Of weer terug naar mijn oude salon?

Gelachen:

Ja, bij de serie Divorce. Leuke serie van Nederlandse bodem. Mijn favoriet is Joris. Kijk jij ook Divorce?

Gekocht: 

Niks, buiten dat tijdschrift.

Geklikt:

Heb weer een nieuwe blog ontdekt: blogaholic.nl waarop Laura heel veel informatie deelt over alles dat met bloggen te maken heeft. Zeer leerzaam en ook handig als je misschien zelf  wil beginnen met bloggen.

blogaholic-logo-2Hoe was jou week?

ondertekening

Volg me ook via ♥ Bloglovin’  ♥ Facebook  ♥ Twitter  ♥ Instagram  ♥ Pinterest
Dan mis je niks!