Heb jij al iets geprobeerd van REVOLUTION? Dit budgetmerk – voluit Makeup Revolution London – is hip. Bij Fablouise.nl zag ik dit Hot Spice blush palette. En de Vivid Baked Highlighter in de kleur Golden Lights stond al even op mijn verlanglijstje. Dat schijnt een dupe te zijn van Nars Albatross. Dus bestelde ik beide producten bij Make-Up Musthaves. Kijk je mee?

Review: Revolution blushes & highlighter| debbieschrijft.nl

Het blush palette komt in een glanzend zwarte verpakking. Best sjiek, ik vind ‘m niet goedkoop uitzien. De highlighter ziet er iets minder sjiek uit. Het transparante deksel vind ik wel een plus, dan zie je tenminste welk product je uit de lade pakt.

Als je mij ook op Facebook of Instagram volgt dan weet je al dat de highlighter helaas gebroken arriveerde. Ik heb dat via Facebook gemeld en ik heb netjes een nieuwe gekregen. Goeie service Make-Up Musthaves, dank je wel!

Vivid Baked Highlighter in Golden Lights

Review: Revolution vivid baked highlighter Golden Lights | debbieschrijft.nl

De highlighter heeft een grillig patroon, vind het lijken op het zand dat je bij de zee aan de waterlijn ziet. Je ziet het op de foto niet goed, maar het poeder is erg shiny, precies wat we willen bij een highlighter!

Review: Revolution blushes & highlighter| debbieschrijft.nl

Op de achterkant wordt duidelijk vermeld welk product je in handen hebt. Ze zijn beiden ook nog in andere kleuren(combinaties) verkrijgbaar.

Ultra Blush Palette in Hot Spice

Review: Revolution blushes & highlighter| debbieschrijft.nl

En dit zijn de blush kleuren.

Swatches

Review: Revolution Hot Spice blush palette| debbieschrijft.nl

Blushes rij 1

Dit zijn swatches van de eerste rij. Drie roze, vrij matte tinten. De laatste is heel licht en shimmery. Die zou je ook als highlighter kunnen gebruiken. De kleuren laten zich niet heel goed swatchen op mijn arm, maar ze zijn stuk voor stuk toch wel goed gepigmenteerd.

Review: Revolution Hot Spice blush palette| debbieschrijft.nl

Highlighter + blushes rij 2

Op deze foto zie je eerst een swatch van de highlighter. Daarnaast de blushes op de tweede rij. Eerst een oranje tint, niet een kleur die ik snel zal dragen denk ik. Als tweede een oudroze tint, pretty! Dan nog een lichtere roze en de laatste is die gemêleerde kleur. Ik dacht dat ik die heel mooi zou vinden, maar hij geeft niet echt kleur en glans helaas.

Look

Review: Revolution blushes & highlighter| debbieschrijft.nlOp deze foto draag ik de oudroze tint als blush, met daar overheen/daarboven de highlighter. Ik vind ze allebei erg mooi, maar het was nog erg lastig om ze enigszins fatsoenlijk op de foto te krijgen! Hopelijk zien jullie in ieder geval genoeg?

Aanrader?

Ja, voor de prijs en de pigmentatie sowieso. Moet de blushkleuren nog eens allemaal uitproberen, voor mijn gevoel lijken er een paar erg op elkaar. Maar al gebruik je maar 1 kleur uit het palette, dan doe je nog een goede koop.

De REVOLUTION Vivid Baked Higlihgter in Golden Lights kost 3,79 euro en die bestel je hier.
Het REVOLUTION Ultra Blush Palette in Hot Spice kost 7,99 euro en dat bestel je hier. De verzendkosten zijn 2,95 euro (bij > 40 euro gratis). Als je voor 17:00 bestelt heb je je pakketje binnen 2 werkdagen binnen.

Ken jij deze producten al?

 

ondertekening

Volg me ook via ♥ Bloglovin’  ♥ Facebook  ♥ Twitter  ♥ Instagram  ♥ Pinterest
Dan mis je niks!