Gezien: 

Ik heb de eerste 3 afleveringen van seizoen 2 van Broadchurch gekeken. Seizoen ging over het vinden van de moordenaar van een 10-jarige jongen. In het Britse Broadchurch, waar iedereen iedereen kent, geeft dat ophef. Aan het einde van het seizoen blijkt wie de dader is; de echtgenoot van de politie-agente die de zaak onderzoekt én het stel is goed bevriend met de ouders van de vermoorde jongen.

broadchurch

Ik had gedacht dat seizoen 2 over een nieuwe moord zou gaan, maar het verhaal gaat gewoon verder. De verdachte pleit ‘onschuldig’ bij de hoorzitting en het wordt dus een strafzaak. Het hele dorp weer op zijn kop. Tot nu toe boeit ook dit seizoen mij enorm. Seizoen 1 kun je kijken op Netflix, seizoen wordt nu uitgezonden op de Britse zender ITV.

Gelezen:

Ik heb er nog niet veel in gelezen, maar ik kreeg deze week mijn eerste exemplaar van Photoshop Magazine binnen, een cadeauabonnement van Carla. Dank je Carla!

photoshopmagazine

Het Magazine bevat tutorials en oefenbestanden, dus daar ga ik eens mee aan de slag als ik tijd kan vinden.

Gehoord: 

Dat het grootste deel van de weg naar mijn werkplek in Brunssum wordt afgesloten tot medio september, vanwege werkzaamheden voor de buitenring :-S
Dat wordt voor een paar maanden een alternatieve route zoeken, totdat we begin zomer met het hele bedrijf naar Sittard verhuizen.

Gedaan: 

Ik heb me ingeschreven voor de master class Photography & Styling van Meet the Blogger, op 6 maart. Het programma is nog niet definitief, maar ik heb er wel al heel veel zin in! Heb je ook interesse om de master class te volgen? Klik dan naar HIER voor meer informatie.

meettheblogger_masterclass

Gegeten: 

Afgelopen donderdag had ik een etentje met collega’s van mijn vorige team. We gingen eten bij Australisch restaurant Down Under, op de markt in Sittard. Het was gezellig en we hebben heerlijk gegeten. Ik nam de spareribs en ze waren erg lekker!

spareribs

Gedronken: 

Niks bijzonders eigenlijk. Bar le Duc citroen is nog steeds mijn favoriete drank! Bij Down Under dronk ik 2 glazen Liefmans. Dat kersenbier wordt het meestal als mijn favoriete rosé-biertje Wittekerke niet op de kaart staat.

Gedacht: 

Dat we deze week toch fijn winterweer hebben gehad!

Gelukkig: 

Ja

Gelachen:

Om de podcast Comedy Button bij mijn vriend in de auto. Hij luistert veel podcasts als hij onderweg is en deze heeft hij pas ontdekt. Ik vind ‘m ook wel leuk, alhoewel het af en toe een beetje te veel van ‘oh, oh, kijk ons eens grappig wezen’ is voor mijn smaak.

Geërgerd:

Neuh, niks dat het hier vermelden waard is.

Gewenst: 

Dat kanker ‘opgelost’ kan worden. Ik hoor en zie in mijn omgeving weer zoveel gevallen de laatste tijd. Het mag langzamerhand wel eens klaar zijn.

Gekocht: 

Niks! Ik heb wel bij Hema online een bestelling gedaan, maar die moet nog binnenkomen bij mijn filiaal.

Geklikt: Geluisterd:

Zelf heb ik de podcasts nu ook een beetje ontdekt. Deze week heb ik afleveringen van Frankwatching.com geluisterd (onderwerp marketing en media) en weer een nieuwe van The Beauty Brains. Daar vertelde ik in de vorige #edihz ook al over. Ik moet ook weer eens op zoek gaan naar een nieuw audioboek, ook fijn in de auto.

Wat heb jij gedaan deze week?

 

 

ondertekening

Volg me ook via ♥ Bloglovin’  ♥ Facebook  ♥ Twitter  ♥ Instagram  ♥ Pinterest
Dan mis je niks!