Een hele week ziek thuis geweest met de griep, dus heel enerverend was het niet… Ik heb wel veel leuke series gekeken, dus daar zal ik jullie in ieder geval over vertellen in deze ‘En dan is het zondag’.

edihz#4_header

Gedaan: 

Geslapen, gehoest, me ellendig gevoeld en series gekeken.

Gegeten: 

Paracetamol en fruit.

Gedronken: 

Thee, vers sinaasappelsap, kippesoep en Bar le Duc citroen.

Gedacht: 

“Wanneer houdt dit eens op!?”

Gelukkig: 

Heeft Frank goed voor mij gezorgd. Dikke X voor hem!

Gelachen:

Ja, maar van lachen moest ik flink hoesten, niet zo handig dus :S

Geërgerd:

“Wanneer houdt dit eens op!?”

Gewenst: 

“Zou het morgen over zijn?”

Gekocht: 

Gisteren zijn we boodschappen gaan doen en naar de HEMA geweest. Daar hadden ze super leuke kussenhoesjes in diverse kleuren (mint-)groen. Onze chocoladebruine bank heeft nu een leuke voorjaarslook met mintgroene kussens en een groene, glazen vaas/pot ter decoratie. Nu nog wat kaarsen en een bijpassende plaid!

Geklikt:

Alleen blogjes gelezen, niks bijzonders gezien.

Gezien: Eastenders; deze Britse soap kijk ik al sinds 1995 toen ik in Londen stage liep. Dit jaar bestaat de serie 30 jaar en dat is gevierd met een week van live-uitzendingen en de ontknoping van een grote verhaallijn (who killed Lucy Beale). Het was erg leuk om te zien hoe iedereen via Twitter en Facebook zijn mening uitte over wie de moordenaar van Lucy was. (5,2 op IMDB. 5020 afleveringen, BBC One)

The Bletchley Circle; ook een Britse serie, maar deze speelt zich af aan het einde van de jaren 40. Bletchley Park was een plek waar tijdens de Tweede Wereldoorlog gecodeerde berichten van de vijand werden ontcijferd. Er werkten vooral vrouwen en ze waren goed in het ontrafelen van patronen in de bewegingen van de Duitsers.

Het verhaal speelt een aantal jaren na de oorlog. Er is een seriemoordenaar aan het werk die het op vrouwen heeft voorzien. Suzanne herkent een patroon en roept de hulp in van een aantal oud-collega’s van Bletchley. Zal het hen lukken de moordenaar aan te wijzen en zal de politie hen geloven? (8,0 op IMDB. 2 (korte) seizoenen, via Netflix)

Drop Dead Diva; “A vapid aspiring model killed in a car crash gets brought back to life as an intelligent, overweight lawyer, hoping to find the meaning of inner beauty.” Deb, het model, komt terug als Jane, de advocate. Ik zat meteen in de serie. Iedere aflevering speelt er een nieuwe zaak en zie je hoe Deb moet wennen aan een leven als Jane. Ze weet haar beste vriendin Stacey te overtuigen van wat er is gebeurd. Samen met haar probeert ze haar plek in de wereld weer te vinden. Erg leuke serie! (7,4 op IMDB. 6 seizoenen, 4 via Netflix, ik ben in seizoen 2).

Vrijdag heb ik thuis gewerkt en morgen ga ik weer naar kantoor. Ik hoest alleen nog regelmatig, maar verder heb ik de griep overwonnen denk ik. Vanmiddag ga ik naar een voetbalwedstrijd..! Ben benieuwd wat ik ervan vind. Een collegaatje is supporter van Racing Genk en we gaan met een groepje collega’s mee kijken naar een wedstrijd.

 Hoe was jouw week?

ondertekening

Volg me ook via ♥ Bloglovin’  ♥ Facebook  ♥ Twitter  ♥ Instagram  ♥ Pinterest
Dan mis je niks!