Half januari ontving ik via WE PR een cadeautje van Guhl. Ik mocht zelf een lijn uitkiezen en ik had wel oren naar de nieuwe lijn: Guhl Zijdeglans. Benieuwd naar mijn ervaring?

Uit het persbericht:

Als je haar glanst, straal je zelf ook. De nieuwe productlijn van GUHL Zijdeglans, die in februari 2015 wordt geïntroduceerd, maakt dof, droog en kwetsbaar haar weer glanzend en zacht als zijde zonder het te verzwaren. Rijke ingrediënten zoals royal orchidee-olie hydrateren het haar, geven het een intense glans en zorgen voor hernieuwde krachtige veerkracht. GUHL Zijdeglans geeft je prachtig haar met extra lichtreflectie waar je bijna niet van af kunt blijven. De nieuwe lijn bevat een shampoo, verzorgende conditioner en een direct herstellend masker.

Veerkracht en glans

Haar dat droog en beschadigd is, glanst niet omdat het oppervlak van de haren ruw en ongelijkmatig is. De haarschubben steken onregelmatig uit en de kern is poreus en kwetsbaar. Als haarschubben mooi glad over elkaar vallen, dan reflecteren ze meer licht en geven ze meer glans. Dankzij de gloss infusion technologie van GUHL Zijdeglans dringen voedende ingrediënten dieper in het haar door dan ooit tevoren. Bovendien herstellen ze ruwe beschadigingen aan de haarschacht. Zijdeglans van GUHL brengt de glans weer terug, zonder daarbij veerkracht te verliezen. Het haar voelt niet alleen krachtig en zacht, maar geurt ook heerlijk naar citrus gecombineerd met witte bloemen als lelietjes, jasmijn en rozen met een warme ondertoon van hout en musk.

Koninklijke bloem

De royal orchidee is rijk aan voedende micro-oliën en voedingsstoffen die diep in het haar dringen en het haar optimaal voeden, zonder het te verzwaren. Tegelijkertijd zorgen de micro-oliën ervoor dat oneffenheden aan de buitenkant van de haren glad worden. Zo wordt zonlicht gelijkmatig weerkaatst en glanzen de haren als nooit tevoren. Het haar ziet er gezond uit en is onweerstaanbaar zacht.

De lijn bestaat uit drie producten; een shampoo, een verzorgende conditioner en een masker.

GUHL Zijdeglans shampoo

GUHL Zijdeglans shampoo is bijzonder geschikt voor beschadigd, poreus haar en geeft het haar een gezonde glans vol luchtige veerkracht. Het haar is glad en voelt zacht aan. GUHL shampoos zijn geconcentreerd, dus een kleine hoeveelheid is voldoende. In de hand opschuimen, licht in masseren en goed uitspoelen. 200 ml/adviesprijs € 6,40

GUHL Zijdeglans verzorgende conditioner

De nieuwe Zijdeglans verzorgende conditioner verzorgt zonder te verzwaren en maakt de haren glad en glanzend. Maakt het haar direct makkelijk doorkambaar en voedt het haar gericht tot in de punten en geeft hernieuwde veerkracht. Voor dagelijks gebruik. 200 ml/adviesprijs € 6,40

GUHL Zijdeglans masker

De gloss infusion technologie zorgt ervoor dat de voedende ingrediënten diep in het haar gebracht worden, zodat ze daar hun herstellende werk kunnen doen. Aan de oppervlakte van het haar zorgt het zijdezachte masker voor extra lichtreflectie, zodat het haar straalt als er licht op valt. Het masker heeft een lage pH-waarde en is daarmee extra zacht voor het haar. Aanbrengen op handdoekdroog haar, kort laten inwerken en goed uitspoelen. Hoe vaker het masker wordt gebruikt, hoe groter het glans effect wordt. 180 ml/adviesprijs € 7,99

Mijn mening

De shampoo en de conditioner heb ik al vaker gebruikt, het masker pas één keer. De shampoo vind ik heerlijk, want:

 • je hebt maar weinig nodig;
 • hij schuimt lekker (maar niet te veel);
 • verdeelt goed;
 • ruikt lekker;
 • spoelt makkelijk uit.

De conditioner vind ik heerlijk, want:

 • voelt lekker aan;
 • ruikt lekker;
 • verdeelt fijn over de punten;
 • spoelt makkelijk uit.

Het masker vind ik niet zo fijn, want:

 • het is voor mijn gevoel te waterig;
 • daardoor verdeelt het niet makkelijk over mijn haar;
 • het ‘doet’ niet veel.

Kortom, de shampoo en de conditioner zal ik zeker zelf ook kopen. Het masker vind ik geen toegevoegde waarde hebben. Mijn haar voelt prettig aan als ik de Guhl Zijdeglans producten gebruik en de houdbaarheid is ook goed. Mijn haar wordt er niet sneller vet van dan met mijn favoriete I.C.O.N. shampoo. Deze lijn van Guhl is verkrijgbaar bij de bekende drogisterijen.

Ken jij deze Zijdeglans lijn van Guhl al?

ondertekening

Volg me ook via ♥ Bloglovin’  ♥ Facebook  ♥ Twitter  ♥ Instagram  ♥ Pinterest
Dan mis je niks!