Gezien: 

Mooie design spullen bij Vitra. Qua series heb ik afgelopen vrijdag 3 afleveringen van Grey’s Anatomy gekeken, ik liep een beetje achter.

edihz5_header

Bron achtergrond: Rumiko Matsumoto

 

Gelezen:

Veel interessante marketing artikelen, via de site Frank Watching. Voor blogs lezen heb ik weinig tijd gehad, dus ik heb er heel veel geskipt in mijn Bloglovin’-lijst.

Gehoord: 

Spring is Coming!

Gedaan: 

Afgelopen vrijdag ben ik naar een masterclass Styling & Photography geweest. De masterclass werd georganiseerd door Meet The Blogger, bij de Vitra showroom in Ouderkerk a/d Amstel. Het was een leerzame en inspirerende dag en ik zal later deze week wat dieper ingaan op de masterclass en jullie laten zien welke foto’s ik heb gemaakt.

masterclass

Gegeten: 

Niet iets heel bijzonders, maar de lunch bij Vitra was wel heerlijk!

luch_vitra_b

Daarnaast heb ik gisteren mijn eerste ijsje van het jaar gegeten (hoorntje vanille/banaan); ik was een beetje laat met foto maken, sorry. Vanmorgen heb ik buiten, in het zonnetje een boterhammetje met kaas gegeten. Het was in de zon en uit de wind al heel goed toeven in onze achtertuin!

eten

Gedronken:

Niks bijzonders. Qua drinken is mijn leven niet zo opwindend 😉

Gedacht: 

Ik kan wel zeggen dat ik de LENTE een beetje in de bol heb. In het kader van een pseudo voorjaarsschoonmaak heb ik zojuist de gordijnen van de slaapkamers in de wasmachine gedaan. Ik hoop dat ze er ook weer als gordijn uitkomen haha. edit: het is gelukt, ze zijn weer mooi schoon.

Gelukkig: 

We mogen ons gelukkig prijzen met het weer dit weekend. Ik heb 17 graden op de thermometer gezien! Mijn zomerjas (een kobaltblauw bikerachtig model) heb ik al van zolder gehaald. Ik ben op zoek naar een nieuwe zomerjas, maar je ziet weer veel van hetzelfde vind ik. Wat draag jij voor zomerjas?

Gelachen/ontroerd:

Deze week heb ik weer zo veel leuke katten(- en andere dieren)filmpjes gezien via Facebook. Over eentje heb ik echt dubbel gelegen, maar ik vind ‘m niet meer 🙁 Bij deze video over Frosty ’t geitje moest ik in ieder geval wel even een traantje wegpinken:

Geërgerd:

Vanmorgen zijn we met een paar vrienden naar een rommelmarkt geweest, in een sporthal. Het was er erg bedompt, je rook meteen zo’n overweldigende oude-kleren-geur toen je binnenkwam. De gangetjes waren vrij smal en het was er druk, dus ik had het gevoel dat iedereen tegen mij opliep. Niet fijn!

Gewenst: 

Zon. En die heb ik gekregen. Tack så mycket!

Gekocht: 

Een paar mintgroene kaarsen bij Xenos, een mooi wit jasje en twee wit-mintgroene waxinelichthouders bij Loavies en paar double dot oorbellen op de rommelmarkt (nieuw). Ken die oorbellen? Dat je aan de voorkant een klein knopje hebt, maar de achterkant van de oorlel zo’n grote? Ik vind ze erg leuk en dit is mijn derde paar. Het jasje van Loavies had ik op Twitter al laten zien. Het is helaas te klein, dus dat stuur ik terug.

aankopen

Geklikt:

Niks dat is blijven hangen of waarover ik jullie wil vertellen.

Hoe was jouw week? Wat draag jij voor zomerjas?

 

ondertekening

Volg me ook via ♥ Bloglovin’  ♥ Facebook  ♥ Twitter  ♥ Instagram  ♥ Pinterest
Dan mis je niks!

BewarenBewaren