Een nieuwe week, een nieuwe #EDIHZ. Nummer 6 alweer!

edihz#6

Gezien: 

Paar afleveringen van Drop Dead Diva, Divorce, PLL en Eastenders. Gisteren heb ik op Netflix ook de eerste aflevering gekeken van de serie Rita. Een Deense serie over de vrijgevochten Rita die als lerares op een middelbare school werkt. Ze neemt geen blad voor de mond en vertelt ouders ook gewoon dat hun kind irritant is haha. Ik ga de serie zeker verder bekijken.

Gelezen:

Nog niet gelezen, wel vandaag op mijn ereader gezet: Miss Communicatie van Astrid Harrewijn. Ik las er een review over bij Babs en het lijkt me een heel leuk boek. Soms heb ik gewoon behoefte aan een chicklit. Misschien kan ik jullie daar volgende keer al meer over vertellen.

Gehoord: 

De kandidaten voor het Songfestival: Trijntje Oosterhuis voor Nederland en Electro Velvet voor de UK. Voor Zweden is gisteren bekend gemaakt dat Måns Zelmerlöw ze gaat vertegenwoordigen. Hij is na 5 weken van nationale voorrondes gekozen als winnaar. Ja, ja, de Zweden nemen hun Songfestival serieus. Ik deel de video’s onderaan.

Gedaan:

Een beetje opgeschoond in Google. Ik heb twee Gmail-adressen, een persoonlijk adres en eentje voor mijn blog. Voor mijn blog had ik ook nog Google+ bedrijvenpagina aangemaakt, maar die heb ik nu weer verwijderd. Heb van dat hele Google+ eigenlijk nooit zoveel begrepen. Ik deel mijn blogs wel op Google+ omdat dat goed zou zijn voor de cijfers, dus de blogberichten gaan nu naar weer naar deze pagina.

En weer 2 moestuintjes gezaaid! Ik heb er nu 3. De dille is vandaag ontkiemd.

It's alive! #dille #ah #moestuintje #success #TW

A post shared by Debbie (@debbieschrijft) on

 

Gegeten: 

Ik heb ontdekt dat Hema zakken bolognese chips verkoopt. Die bolognese chips smaakt hetzelfde als die van Croky en een zak kost maar 50 cent!

Gedacht: 

Dinsdag: “+2 graden. Ik doe gewoon mijn nieuwe zomerjas aan.”
Woensdag: “-1 graden. Toch nog wel fris én ik moet de voorruit van mijn auto schoonkrabben.Toch maar weer de winterjas aan :-(”

Gelukkig: 

Gaan de temperaturen na vandaag toch weer flink omhoog! #springiscoming

Schermafbeelding 2015-03-15 om 18.41.49

Gelachen:

Ja.

Geërgerd:

Nee.

Gewenst:

Dat ik de loterij eens mag winnen. (Moet ik wel eerst een lot kopen natuurlijk.)

Gekocht: 

Ik heb deze week een beetje veel geld uitgegeven. Heb een nieuwe zomerjas besteld bij Promiss. En een bestelling bij Junarose met een jeans, een jurkje en twee t-shirts. Dat pakket kan ik hopelijk morgen ophalen bij het Kiala-punt.

Geklikt:

Naar nieuwe WordPress thema’s, frameworks en wat dies meer zij.

De beloofde video’s

Welke liedje voor het Eurovisie Songfestival vind jij het leukst?

 

ondertekening

Volg me ook via ♥ Bloglovin’  ♥ Facebook  ♥ Twitter  ♥ Instagram  ♥ Pinterest
Dan mis je niks!