Nadat ik de masterclass van Meet the Blogger had gevolgd vond ik het tijd om eens te oefenen met fotografie & styling. Ik heb de bovenkant van het dressoir leeggemaakt (en per ongeluk een fles prosecco laten vallen :-S) en wat spulletjes bij elkaar gezocht.

Ik heb wat boeken en notitieboekje bij elkaar gezocht en die gecombineerd met mijn MacBook Air en mijn iPhone. Inspiratie heb ik opgedaan op Pinterest. Daar vind je allemaal zo’n mooi gestileerde foto’s!

Macbook+notebook_mintNotitieboek+open+telefoon_gettingthingsdone_close-uptulpen+boekengettingthingsdone_bovenaftulpen+boeken+doos tulpen+laptop+boeken tulpen+laptop+doos

Helaas waren de foto’s niet allemaal even scherp, maar ik heb mijn Photoshop-kunsten toegepast en ik hoop dat ze zo netjes genoeg zijn.

Wat denk jij, zijn deze foto’s een beetje Pinterest-waardig? Enne, als je tips hebt, laat het me dan weten! Feel free to pin!

 

ondertekening

Volg me ook via ♥ Bloglovin’  ♥ Facebook  ♥ Twitter  ♥ Instagram  ♥ Pinterest
Dan mis je niks!