En dan is het zondag, nummer 7, met plantjes, paaseitjes en War Horse!

paaseieren

Gezien: 

We zijn gisteren naar War Horse geweest. Een theatervoorstelling van het verhaal over het paard Joey, dat in de eerste wereldoorlog terecht kwam. Het verhaal stelt niet zo heel veel voor, maar de paarden waren heel mooi uitgevoerd. Zo’n paard is een soort mechanisch omhulsel dat door 3 mensen wordt bestuurd. Het zijn net echte paarden, heel overtuigend. In dit filmpje zie je achter de schermen bij repetities van War Horse.

War Horse is deze maand nog in het theater in Heerlen te zien. Klik hier voor kaartjes.

Op Netflix hebben we een nieuwe serie ontdekt: Bloodline. De eerste aflevering begint een beetje traag, maar de cliffhanger aan het einde zorgt dat je blijft doorkijken.

Verder ben ik seizoen 5 van The Walking Dead aan het afkijken, ik moet nog 3 afleveringen en ik zit er weer helemaal in.

Gelezen:

Op mijn nachtkastje ligt ‘Miss Communicatie’ van Astrid Harrewijn. Een erg leuk boek, ik blijf erin lezen als ik eenmaal begin.

Gehoord: 

Ik was toch wel een beetje geschokt door het nieuws over de Belgische politicus Steve Stevaert. De man die waarschijnlijk zelfmoord heeft gepleegd, omdat hij ervan verdacht wordt 5 jaar geleden een vrouw te hebben verkracht. Ik heb deze man vaak in interviews gezien en ik vond ‘m altijd zeer sympathiek. Ben benieuwd wat de toedracht is van deze situatie.

Gedaan: 

AH moestuintjes update: vorige week heb ik de dille verpot, maar die heb ik een beetje verprutst denk ik. Ik heb de sprietjes uit elkaar gehaald, terwijl dat niet de bedoeling was. Op deze blogpost van zelfgroentekweken.nl vind je een handig overzicht van hoe je de diverse plantjes het beste kunt verpotten.

Gisteren heb ik mijn veldsla verpot; ben benieuwd of ik nu ook 14 kropjes sla kan gaan consumeren? Fingers crossed! Van mijn moeder heb ik vandaag nog 4 aardbeienplantjes mee naar huis gekregen, dus hopelijk kunnen we binnenkort beschuit met aardbeitjes eten 🙂

kropsla

Verder op het groenfront; ik kocht een blauwe druif en een van de bolletjes zat niet goed vast in het potje omdat het worteltje te kort was. Ik heb dat bolletje nu in een glaasje water gezet en hij groeit!

blauwe-druif

Gegeten: 

Vandaag hadden we paaslunch bij mijn ouders. Daar hoef je niet bang te zijn dat je met honger van tafel komt hahaha. Het heeft weer lekker gesmaakt Martha!

paastafel

Gedronken: 

Heb deze week weer eens cola gedronken. Af en toe heb ik daar zin in, maar wat is het toch zoet he?!

Gedacht: 

Yay, een lang weekend vrij = minivakantie

Trivia_Crack_logoGelachen:
Na de paaslunch hebben we nog een nieuwe game ontdekt. Hij heet Trivia Crack en je kunt ‘m spelen op Facebook, je tablet of je telefoon. Wil je met me spelen? Daag me dan uit, mijn id is debstar73.

 

Geërgerd:

Aan mensen die te sloom autorijden …

Gewenst: 

Lekker droog en zonnig voorjaarsweer. Die wens is voor het grootste deel van de week niet uitgekomen. MAAR, voor komende week zijn de voorspellingen een stuk beter. In de tweede helft van de week kan de temperatuur boven de 15 graden gaan uitkomen!

Gekocht: 

Ik ben woensdag even gaan shoppen bij H&M in Maasmechelen. Ik had een heleboel stuks meegenomen naar de paskamer, maar er zat toch niks bij dat me 100% beviel. Heb dus niks gekocht.

HM

 

Hoe is jouw paasweekend tot nu toe? En wat ga je morgen doen?

 

ondertekening

Volg me ook via ♥ Bloglovin’  ♥ Facebook  ♥ Twitter  ♥ Instagram  ♥ Pinterest
Dan mis je niks!