Op verschillende blogs zag ik ‘m al langs komen: ‘mijn ochtend in beauty-producten’. Een leuke manier om jullie te laten zien welke producten ik ’s morgens gebruik om mijn huid te reinigen en om me op te maken. Kijk je mee?

Reinigen / verzorgen

Ik begin natuurlijk met reinigen. Ik heb gisteravond gedoucht en gereinigd met de Clarisonic (klik hier voor de review), dus vanochtend gebruik ik alleen een reiniger. Daarna smeer ik dagcreme en breng ik deodorant aan onder mijn oksels.

Mijn-ochtend_reiniging_verzorging

Zo ziet mijn gezicht uit na het reinigen:

Mijn-ochtend_gezicht_zonder

Zoals je wellicht kunt zien heb ik best veel roodheid op mijn wangen en neus. Mijn wenkbrauwen zijn vrij ongelijk. Redelijk breed aan de kant van de neus, maar ze lopen heel smal uit aan de buitenkant van het oog. (Ik denk dat binnenkort eens voor hairstrokes ga.)

Basis / gezichtsmake-up

Mijn-ochtend_gezicht

Ik doe altijd eerst primer op mijn oogleden, vandaar dat deze bij gezichtsmake-up staat. Daarna breng ik foundation aan met een bufferkwast, de linkerkwast in het mandje. Daarna een klein beetje concealer onder mijn ogen. Om het af te maken poeder ik mijn gezicht af en breng ik blush aan.

 • Oogschaduwbasis: Too Faced Shadow Insurance in Lemon Drop (klik hier voor de review)
 • Foundation: Sleek Bare Skin in de kleur White Rose
 • Concealer: Stay All Day Concealer van Essence in de kleur Soft Beige
 • Poeder: Bourjois Healthy Balance in de kleur Vanilla
 • Blush: Sleek Rose Gold
 • Kwasten: Zoeva 104 buffer (foundation), Zoeva bamboo powder, MUA F2 (blush)

Oogmake-up

Mijn-ochtend_oogmake-up

Na de basis breng ik oogschaduw aan. De laatste tijd gebruik ik meestal 2 kleuren uit het Urban Decay Naked 2 palette. Voor mijn wenkbrauwen gebruik ik een wenkbrauwdoosje van Catrice, de lichte kleur nu mijn haar zo blond is.

Mijn-ochtend_oogmake-up_naked2

Daarna krul ik mijn wimpers en breng ik mijn favoriete mascara aan.

 • Oogschaduw: Urban Decay Naked 2 : de highlighter Booty Call en de donkere kleur Busted (gemarkeerd met een sterretje)
 • Wimperkruller: Tweezerman
 • Wenkbrauwsetje: ‘eyebrow set’ van Catrice
 • Mascara: Max Factor Clump Defy
 • Wenkbrauwgel: van P2 (vergeten op de foto te zetten)
 • Kwasten: Gosh (hightlighter), Make Up Store 106 (oogschaduw), MUA E3 (blending), Ebelin (wenkbrauwborsteltje), Zoeva 322 brow line (wenkbrauwen)

Haar

Mijn-ochtend_haar

Ik borstel mijn haar met een borstel (van everzwijnhaar en nylon). Ik hoef het nog niet te wassen, maar ik spray er wel een beetje droogshampoo in. Ik doe een elastiekje om mijn pols, voor het geval ik mijn haar wil vastbinden.

 • Borstel: Rock & Ruddle (aanrader!)
 • Droogshampoo: Strength & Shine van Batiste (aanrader!)
 • Elastiekje: DM invisibobble dupe (aanrader!) (klik hier voor de review)

Klaar!

Mijn-ochtend_gezicht_met

En zo zie ik er dan uit met make-up.

Het is trouwens nog vet lastig om zo foto’s van mezelf te maken. Ik zal eens wat vaker oefenen 😉

Vind je dit soort artikelen leuk? Zitten er nog producten bij waar je graag een review zou willen zien?

 

ondertekening

Volg me ook via ♥ Bloglovin’  ♥ Facebook  ♥ Twitter  ♥ Instagram  ♥ Pinterest
Dan mis je niks!