En dan is het zondag! Vandaag heb ik een iets kortere, maar toch rijk gevulde #edihz voor jullie. Een week met lekker weer, een workshop bij ICI Paris XL, series en een dagje shoppen in Venlo/Roermond.

edihz7_header

Gezien: 

De serie Bloodline waar ik jullie vorige week over vertelde hebben we afgekeken. Echt een aanrader! De omgeving in Florida is prachtig en de acteur die Danny speelt doet dat écht heel goed. Nu gaan we beginnen aan seizoen 3 van The Following, of aan Daredevil. En, morgen begint Game of Thrones weer! Daar ben ik me al een hele tijd over aan het verheugen. Ik zag vandaag een interessante documentaire over hoe ze dit seizoen (5) hebben opgenomen. Wat een operatie zeg, respect voor de hele cast en crew. Je kunt die documentaire hier bekijken:

Gedaan: 

Een workshop van Be Creative en Shiseido bij ICI Paris XL in Heerlen, samen met Roxanne die ik ken van de Photoshop-cursus. Het was heel erg leuk. We konden de complete lijn van Be Creative, inclusief de nieuwe voorjaarslijn uitproberen. Ook was er een visagiste van het Japanse merk Shiseido bij. Geen foto’s helaas!

Ik heb aardig wat goodies gekocht. Ik was vooral onder de indruk van de reinigingsproducten van Shiseido. Aangezien er 40% korting was op alle reiniging, heb ik mijn slag geslagen en 2 producten gekocht. Ik heb ook nog een foundationkwast van Shiseido gekocht, maar ben helemaal vergeten om die erbij te leggen.

aankoopjes-ici-paris

Van Be Creative wist ik dat ik een nieuwe foundation wilde. Aangezien mijn Too Faced Shadow Insurance bijna op is, heb ik ook een nieuwe oogschaduwprimer uitgeprobeerd en gekocht. Verder een wenkbrauwpotlood dat goed past bij mijn nieuwe blonde haar. Als laatste een babyblauwe nagellak van Sally Hansen en een oogschaduw van Be Creative in de kleur indigo. Die kleur was me al opgevallen toen ik de eerste keer kennismaakte met Be Creative, tijdens de Grazia masterclass voor bloggers.

Gekocht: 

Slik, een beetje veel deze week. Want ik ben gisteren ook nog in Venlo gaan shoppen met Frank en schoonmoeder Wilma. Tijdens een van de vele regenbuien zijn bij Primark naar binnen gewipt. Daar kocht ik 2 paar canvas sneakertjes, leuk voor als het weer lekker warm weer wordt. Ik koos een spierwit paar (3) en een paar met kleine bloemetjes (1).

edihz#7_schoenen

Daarna zijn we nog in Roermond naar het Intersport filiaal in het Retail Park geweest. Ik nam daar ook nog een paar schoentjes van Skechers (2) mee. Wilma was die aan het passen en zei dat ze zo lekker zitten. Ik heb ze ook aangepast en ik was verkocht! Ze zijn super licht en erg comfortabel, ook met blote voeten. Misschien niet de meest ‘stylish’ schoenen, maar ideaal voor als je in de zomer een stuk wil wandelen. Ze lopen heerlijk en je trekt ze heel snel aan en uit. Handig voor in de auto als we op vakantie gaan!

Ze verkopen bij dat Intersport filiaal ook Junarose, alhoewel het aantal rekken volgens mij steeds afneemt. Desondanks heb ik toch een lichtgrijze jeans (3) en twee t-shirts kunnen scoren. Een grijs gemeneerd shirt, met een kanten detail aan de schouder (1) en een zwart shirt met een geplisseerd voorpand (2). Ik ben er blij mee!

edihz#7_junarose

Geklikt:

Ik heb Creative Market ontdekt. Een site waar je heel veel lettertypes, achtergronden, etc vindt. Ik ben een nieuwe look voor deze site aan het uitbroeden en ik vind daar veel inspiratie. Langzaam begint de nieuwe richting duidelijk te worden … 😉

Hoe was jouw week? Wil je een review zien van een product dat ik deze week heb gekocht? Geef dat dan a.j.b. aan in de comments.

ondertekening

Volg me ook via ♥ Bloglovin’  ♥ Facebook  ♥ Twitter  ♥ Instagram  ♥ Pinterest
Dan mis je niks!