Aanstaande maandag is het Koningsdag (yay, een lang weekend!). Ik heb wat (lokale) tips voor je verzameld.

Het weer

Volgens Piet’s weer wordt het iets frisser dan nu het geval is. Rond de 15 graden en wellicht een beetje buiïg.

De muziek

Neem een muziekje erbij, zoals deze cd Het Beste Uit De Q Music Top 500 Van Het Foute Uur. Ik luister de laatste tijd eigenlijk altijd naar Q Music en het foute uur is zo leuk! Zeer geschikte muziek voor Koningsdag.

QMusicFouteUur

De outfit

Bij Hema kun je nog een leuk t-shirt scoren.

Koningsdag_shirts_Hema Ik vind het donkerblauwe shirt en het donkergrijze shirt het leukst! Welke kies jij?

Het FEEST

Dan de belangrijkste vraag; waar gaan we naartoe? Er is genoeg te doen en ik zal je wat tips geven voor een Limburgse Koningsdag.

In mijn Sittard vindt in het stadspark weer het parkfestival plaats, altijd erg gezellig. Verder is er fanalen te doen in het Mariapark en rond de Oude Markt.

Koningsdag_Putstraat_Sittard

Bron

Ik weet nog niet wat wij gaan doen maandag. Weet jij het wel al? Heb jij nog leuke tips?

*De oplettende lezer heeft wellicht gemerkt dat ik afgelopen zondag geen nieuw artikel heb gepubliceerd. Naast mijn 40-urige werkweek probeer ik iedere zondag en woensdag een nieuw artikel online te zetten, maar afgelopen zondag lukte dat niet. Ik ben een aantal blogposts aan het uitwerken, maar die nemen wat meer tijd in beslag dan normaal het geval is. ‘Hold your horses, i’ll be back shortly!’

ondertekening

Volg me ook via ♥ Bloglovin’  ♥ Facebook  ♥ Twitter  ♥ Instagram  ♥ Pinterest
Dan mis je niks!