Zo, das lekker, zo’n lang weekend he?! Heb helemaal geen zin gehad of tijd gemaakt om te bloggen, maar nu toch een korte ‘En dan is het zondag woensdag’ om je even bij te praten. Lees je mee?edihz#8_header

Ik ben zaterdagochtend naar de kapper geweest. Weer een stukje eraf en de kleur is opgefrist. Kun je geloven dat er licht asblond in is gegaan? Het staaltje zag er grijs uit. Ik heb heel veel roodpigment in mijn haar.

edihz#8_nakapper

Daarna zijn we even naar Ikea gegaan om te kijken naar tuinmeubels, maar we hebben niks leuks gevonden. Na Ikea zijn we nog even het centrum van Heerlen in geweest, waar we bij Coasters iets hebben gedronken. Ik had een koffie ‘plekskeskook’.

edihz#8_coasters

Aangezien het weer zondag niet zo denderend was hebben we eigenlijk niet veel uitgevoerd. Tussen de buien door zijn we nog een stukje gaan fietsen, moet mijn nieuwe fiets toch uittesten he?!

edihz#8_fiets

’s Avonds laat hebben we wel het plan opgevat om maandag naar Zeeland te rijden. Nadat we de moeder van mijn vriend in Brunssum hadden opgehaald zetten we koers richting Zeeland. Daar was het weer een stuk beter dan in Limburg!

Eerst deden we een rondje door Middelburg. Daar was een leuke rommelmarkt waar ze mooie spulletjes hadden. Ik heb nog een sleutelhanger gevonden met mijn naam erop, tegenwoordig verkopen ze die nergens meer. Daarna reden we door naar Vlissingen. Eerst hebben we even lekker wat gedronken op een terrasje. Daarna hebben we gewandeld langs de boulevard (inclusief een heerlijke portie kibbeling). Op de terugweg liepen we door de stad. Rond een uur of 21 waren we weer thuis.

En gisteren was het toch zo’n raar weer?! Warm en zonnig, maar veel wind. Ik probeerde de wasmolen uit die ik van Brabantia ter review heb gekregen, maar daarvoor waaide het toch te hard haha. Toen de was maar weer binnen opgehangen. Verder zijn we eigenlijk het grootste deel van de dag bezig geweest met het herinrichten van de woonkamer. We hebben nu in de aanbouw een kantoortje/gameruimte. Van Bevrijdingsdag hebben we eigenlijk maar weinig mee gekregen.

Hoe was jouw lange weekend?

ondertekening

Volg me ook via ♥ Bloglovin’  ♥ Facebook  ♥ Twitter  ♥ Instagram  ♥ Pinterest
Dan mis je niks!