Ben je op zoek naar een goede reiniger? Vandaag heb ik voor jullie een review van de Shiseido Benefiance Extra Creamy Cleansing Foam en de Shiseido Benefiance WrinkleResist24 Balancing Softener Enriched. Wat is dat toch met die beauty producten? Hoe duurder ze zijn hoe langer de naam …

Shiseido_Benefiance

Ik kwam deze producten tegen tijdens een workshop bij ICI Paris XL. Er was een Shiseido consulente bij de workshop aanwezig en zij gaf mij uitleg over de lijnen van Shiseido. Aangezien ik altijd opensta voor nieuwe huidverzorging was ik erg nieuwsgierig. Ik kende Shiseido wel als merk, maar had er nog nooit iets van gebruikt.

Ze had een apparaatje waarmee ze het vochtgehalte van de huid in mijn gezicht mat. De waardes op mijn kin en voorhoofd waren normaal, mij wangen waren echter vrij droog. Dar resultaat kan ik bevestigen. Mijn wangen zijn altijd een beetje rood en voelen droger aan dan de rest van mijn gezicht.

Shiseido_Benefiance_flessen

Ze demonstreerde de Cleansing Foam op mijn hand. Ze nam een héél klein beetje in haar handpalm, deed er wat water bij en maakt er een zacht schuim van. Dat schuim masseerde ze over de bovenkant van mijn linkerhand. Daarna mat ze het vochtgehalte van mijn rechterhand; waarde 32. Daarna die van mijn gereinigde linkerhand: waarde 43!

Of dat apparaatje echt een betrouwbare waarde afgeeft kun je in twijfel trekken. Weet niet of je zo echt het vochtgehalte in de huid kunt meten. Maar het verkoopargument werkt wel haha. Dat en het feit dat er 40% korting was op alle reinigingsproducten heeft mij de de Shiseido Benefiance Extra Creamy Cleansing Foam en de bijbehorende Shiseido Benefiance WrinkleResist24 Balancing Softener Enriched doen kopen.

Shiseido_Benefiance_beschrijving

Over de Benifiance lijn:

Shiseido’s breakthrough technology and luxuriously-textured treatment collection rewards maturing dry skin by reinforcing skin’s structure to resist the signs of aging and allow mature skin to flourish. With Shiseido’s targeted antiaging ingredients and enzyme technology, including its exclusive TRA Revitalizer, Benefiance works in synergy with skin’s own natural rhythms to prevent and improve wrinkles, sagging, and roughness.

Shiseido Benefiance Extra Creamy Cleansing Foam

Wat zegt Shiseido over het reinigende schuim:

A rich foaming cleanser that gently removes impurities and excess surface cells which may contribute to signs of aging, without stripping the skin of its essential moisture. Foams instantly into a delicate, creamy lather, to make the skin feel moist and smooth. Suitable for all skin types.

Dit reinigende schuim is super zacht, droogt mijn huid niet uit en ruikt lekker zacht. Het komt als een creme uit de tube. Er zitten hele kleine bolletjes in de substantie en die lossen op tijdens het maken van het schuim. Je hebt er maar heel weinig van nodig. Mijn wangen zien er ook minder rood uit sinds ik dit product gebruik. Mijn oogmake-up verwijder ik trouwens eerst met een aparte reiniger.

Shiseido_Benefiance_cleansing_foam

Shiseido Benefiance WrinkleResist24 Balancing Softener Enriched

Wat zegt Shiseido over de toner:

A comprehensive age-defying lotion that contains the effective ingredients to challenge signs of skin aging. By generously moisturizing the skin, this sumptuous softener instantly helps to retexturize your skin, making it more receptive to further skincare treatment.

Na het reinigen met het schuim gebruik ik deze toner. Een toner verwijdert de laatste resten cleanser en/of make-up. Mijn huid voelt lekker fris en zacht aan als ik deze toner gebruik.

Shiseido_Benefiance_ingredienten

Shiseido Benefiance WrinkleResist24 Intensive Eye Contour Cream

Ik kreeg ook nog een aantal mini’s mee om uit te proberen. Een daarvan is de oogcrème. Wat een lekker spul! Ik gebruik ‘m ’s avonds, voor overdag is deze voor mijn huid te rijk. Voor mijn gevoel krijgt de huid rond mijn ogen echt een oppepper van dit spul. Ik heb een mini potje met 2,5 ml en daar doe ik al best lang mee. Hiervan heb je écht weinig nodig.

Mijn mening

Ik ben erg blij met de reiniger en de toner en ik zal ze beiden wel opnieuw kopen. Ok, ze zijn erg duur, maar ik doe zeker 3 maanden met deze verpakkingen. De oogcrème vind ik erg fijn en die zou ik ook wel graag full size willen. Voorlopig kan ik nog met dit proefje vooruit en ook hiervan heb je steeds heel weinig nodig.

Na mijn goede ervaring met deze producten uit de Shiseido Benefiance lijn, ben ik ook erg benieuwd naar de dagcreme en de nachtcreme. Van beiden heb ik ook een proefje gehad, maar dat was maar iets voor twee keer proberen. Maar die eerste indruk was wel erg goed. Helaas zijn de prijzen van deze producten ook hoog (rond de € 70,- per stuk), dus ik houd de sites van ICI Paris XL en Douglas in de gaten voor een volgende actie. Wellicht sla ik dan mijn slag! 🙂

  • Shiseido Benefiance Extra Creamy Cleansing Foam: € 47,70.
  • Shiseido Benefiance WrinkleResist24 Balancing Softener Enriched: € 45,50
  • Shiseido Benefiance WrinkleResist24 Intensive Eye Contour Cream: € 60,30

Ken jij deze producten van Shiseido? Heb jij ze al eens gebruikt?

ondertekening

Volg me ook via ♥ Bloglovin’  ♥ Facebook  ♥ Twitter  ♥ Instagram  ♥ Pinterest
Dan mis je niks!