En dan is het zondag, nummer 9 van 2015; over the Blacklist, Missen, de buxusmot en het Eurovisiesongfestival.

edihz9_header

Gezien:

The Blacklist is mijn favoriete serie van dit moment! Nog 6 afleveringen en dan is het seizoen afgelopen, helaas. Ik vind het wel echt een aanrader. Er zitten natuurlijk afleveringen bij die niet zo spannend zijn, maar meestal eindigen ze op zo’n manier dat ik meteen wil doorkijken.

Gelezen:

Na ‘Miss Communicatie’ en ‘Miss Match’ ben ik nu bijna aan het einde van ‘Miss Verstand’ van Astrid Harrewijn. Ik vind het een super leuke serie over 3 vriendinnen en in ieder boek is een andere meid de hoofdpersoon. Leuke chicklits waar je in blijft lezen.

edihz9_missverstand

Gehoord: 

Het Eurovisiesongfestival barst komende week weer los! Ik vind het toch altijd wel weer leuk. Heb je het gedoe meegekregen over Trijntje d’r jurk? Hier zie je ze allebei. Ik vind de eerste jurk best kunnen, maar het lijkt wel dat één windvlaag de jurk kan doen openwaaien haha. Wat denk jij? Download trouwens de Eurovision Bingo van TeamConfetti.nl, leuk om tijdens de eerste halve finale op dinsdag te gebruiken.

Gedaan: 

Geprobeerd om de buxusmot te verdrijven! Of eigenlijk heeft mijn buurvrouw Yvonne dat gedaan (dank je wel Yvonne!). Ik vond vorige week drie dorre buxusstruikjes in mijn achtertuin. Na een rondje bellen langs ouders en een speurtocht via Google bleek het om de buxusmot te gaan. De rupsen van de buxusmot vreten in sneltreinvaart de blaadjes van een buxusstruik en laten de struik eruitzien alsof hij dood is. In de achtertuin heb ik nog 1 van de 5 struikjes over. In de voortuin heeft Yvonne alle buxusstruiken behandeld en ik hoop dat het gaat werken. Meer informatie over de buxusmot vind je hier. (download de PDF) Heb je ook buxus in de tuin, dan zou ik ze even controleren!

Buxusstruikje, aangevreten door de rupsen van de buxusmot.

Buxusstruikje, aangevreten door de rupsen van de buxusmot.

Een buxusstruik in de voortuin, zie je de rups zitten?

Een buxusstruik in de voortuin, zie je de rups zitten?

Afgelopen donderdag zijn we naar Brunssum gefietst en hebben we het Vijverparkfestival bezocht. Er stonden veel madeliefjes in het Vijverpark 🙂

edihz9_medeliefje

Gegeten:

We waren vandaag even in Heerlen en aten een broodje bij Subway. Normaal kunnen die broodjes mij niet echt bekoren, maar ze hadden nu ook flatbread. Dat was best lekker. Natuurlijk ben ik vergeten een foto te maken …

Gekocht: 

Ik had nog een cadeaukaart van Douglas en er was deze week 25% procent korting op dag- en nachtcrèmes, dus ik heb mijn slag geslagen. Ik heb de Shiseido Benefiance Revitalizing Emulsion gekocht als nieuwe dagcrème. De dagcrème van Chanel (hier de review) is bijna op en aangezien de reiniger van Shiseido (schreef ik eerder over) me zo goed bevalt wil ik deze emulsie ook uitproberen.

edihz9_shiseido

Verder ben ik twee keer bij Promiss geweest, maar ik heb toch geen jurkjes of shirtjes gevonden die niet lijken op dingen die ik al heb. Ik heb dus geen gebruik gemaakt van hun 1+1 gratis actie van deze week.

Geklikt:

Jaja, we moeten nog steeds onze zomervakantie regelen. Afgelopen week hebben we weer heel wat opties de revue laten passeren. (Ja, zelfs bestemmingen buiten Zweden ;-)) De knoop moeten we nog doorhakken, maar dat lukt wellicht wel vanavond.

Verder heb ik ook nog veel aan de achterkant van de site gewerkt. Binnenkort komt er een nieuwe lay-out online!

Hoe was jouw weekend?

ondertekening

Volg me ook via ♥ Bloglovin’  ♥ Facebook  ♥ Twitter  ♥ Instagram  ♥ Pinterest
Dan mis je niks!