Vers van de pers – Urban Decay, H&M, GAP en Eurovision

Veel nieuwtjes deze week, vers van de pers! Ik heb ze voor jullie verzameld in dit artikel. Als eerst het GROTE nieuws dat Urban Decay terug naar Nederland komt. Producten van Urban Decay waren eerst te koop bij de Sephora, maar sinds die 2 jaar geleden Nederland verliet was het moeilijk om aan Urban Decay producten te komen. Bestellen bij een Amerikaanse webshop was de enige optie, tenzij je iemand kende die het voor je kon meenemen uit de USA.

Urban-Decay

Vanaf 26 mei kunnen we Urban Decay producten gaan bestellen via de webshop van ICI Paris XL. Yay! Ik heb al een bescheiden verzameling oogschaduw opgebouwd (aanrader!) en ik ben blij dat we er straks wat makkelijker aan kunnen komen. Ik heb nog geen informatie gezien of de spullen ook in de winkels van ICI Paris XL verkocht gaan worden.

H&M

H&M heeft regelmatig speciale collecties die in samenwerking met een fashion designer worden uitgebracht. De nieuwste samenwerking is die met Balmain, een Frans couturehuis.

vers van de pers - Balmain x H&M

 

Bron: HM.com

De creative director van Balmain, Olivier Rousteing liet afgelopen zondag samen met vriendinnen Kendall Jenner en Jourdan Dunn de eerste stukken van de collectie zien op de rode loper bij de Billboard Music Awards. Het stijltje van Balmain is over de top, maar ik vind de stukken meestal wel mooi. Ik ben benieuwd naar de draagbare stukken die gaan komen.

GAP

GAP is nu te koop bij Zalando! Ik ken dit merk GAP eigenlijk alleen van mijn half jaar stage in Londen (lang geleden …). De jeans, T-shirts en hoodies kende ik al, maar ze blijken ook leuke jurkjes te hebben. Maten variëren van 34-46/XS-XXL.

Eurovision

Mocht je het nog niet hebben meegekregen … Trijntje is niet door naar de finale van de Eurovision Song Contest. Helaas … denk dat de kijkers zijn afgeschrikt door het vreemde broekpak. Why – whyjyjyjyjyyyyy?

Heb jij nog leuks nieuws gehoord deze week?

ondertekening

Volg me ook via ♥ Bloglovin’  ♥ Facebook  ♥ Twitter  ♥ Instagram  ♥ Pinterest
Dan mis je niks!