“Zeg Deb, heb jij 6 weken vakantie gehad!? Er is al zolang geen nieuwe artikel online gekomen …” Nee, ik had 3 weken vakantie en vandaag is (helaas) de laatste dag. Het is wel al 6 weken sinds ik voor de laatste keer hier een artikel heb gepost. Heb je me misschien gemist tijdens deze blogpauze? ?

winkeltje-in-Vaxholm

Ik merk dat ik in de zomer altijd minder zin heb om te bloggen. Het is lekker lang licht, goed weer, etc. Dan ben ik liever buiten dan dat ik achter de computer zit. Ik heb ook de hele vakantie eigenlijk niet geblogd, tot gisteren.Deens-ontbijt

We hadden gepland om met vrienden te gaan wandelen in de Ardennen, maar ik ben niet mee geweest. Ik heb last van mijn voeten (rechts meer dan links) en ik moet er volgende week voor naar de fysio. Op zich gaat het goed als ik mijn wandelschoenen draag, maar helaas was ik vrijdag niet zo slim.

We hebben toen de hele dag door Sittard gewandeld (en op een gegeven moment ook gefietst) vanwege de Eneco Tour die langskwam. (Erg leuk om te zien!) Ik had helaas geen stevige sneakers aan, waardoor ik aan het einde van de dag zelfs meer last van mijn voeten had dan die andere dagen. Niet zo slim, ik weet het.

Ik ben dus niet mee gaan wandelen, maar daardoor heb ik wel een productieve blogdag gehad! Na vandaag ga ik weer mijn best doen om iedere woensdag en zondag een artikel te publiceren. Mijn zomerdipje is volgens mij weer voorbij, dus ik ga er weer tegenaan!

Woensdag vind je hier een verslag van de ’40days40outfits’ Instagram Challenge die ik deed. Daarna mag je o.a. een review van een power bank en een update van mijn Day Zero Project verwachten.

Bootjes-haven-Vaxholm

Onze vakantie in Denemarken en Zweden zal ook nog aan bod komen. Daar hebben we veel video geschoten en die filmpjes moet ik eerst nog gaan bewerken.

Hoe was jouw zomer?

ondertekening

Volg me ook via ♥ Bloglovin’  ♥ Facebook  ♥ Twitter  ♥ Instagram  ♥ Pinterest
Dan mis je niks!