Met dit warme weer zit jij vast buiten, toch? Ik vind het te warm, dus ik zit binnen video’s van onze vakantie te bewerken …

We hebben de video’s opgenomen met een GoPro 4 Hero Black Edition en ik heb ze bewerkt in iMovie. iMovie biedt de mogelijkheid om trailervideo’s te maken, zoals je die ook kent van bioscoopfilms. Ik heb er een beetje mee zitten prutsen en ik vind ‘m toch leuk genoeg geworden. Leuk genoeg om ‘m met jullie te delen. Vergeet ‘m niet op HD te zetten!

Klik hier als je de trailervideo niet kunt kijken. 

Later vandaag volgt een blogpost met het verslag van het eerste deel van onze vakantie in Denemarken. En daarna zal het tweede deel van Zweden volgen.

Nog een fijne zondag!

ondertekening

Volg me ook via ♥ Bloglovin’  ♥ Facebook  ♥ Twitter  ♥ Instagram  ♥ Pinterest
Dan mis je niks!