Het nieuwe serieseizoen is weer begonnen en dan controleer ik meestal het lijstje van de series die ik vorig seizoen volgde. Bleek dat één van mijn favoriete nieuwkomers van vorig jaar in juli al met seizoen 2 was begonnen!

Ken je Extant al? Het was vorig jaar een nieuwkomer en we waren er meteen aan verslingerd. Hoofdrollen zijn voor Halle Berry en Goran Visnjic (bekend van E.R.) en in seizoen 2 komen daar nog Jeffry Dean Morgan (Denny Duquette in Grey’s Anatomy) en David Morrissey (The Walking Dead) bij.

extant_mobil_01_

 

Extant is een SciFi drama waarin Molly Woods voor 13 maanden solo de ruimte in gaat als astronaut. Haar man John, die als ingenieur humanichs ontwikkelt, blijft achter met hun zoontje Ethan. Dat zoontje is het eerste prototype van zo’n humanich, een robot dus. Hij is geadopteerd door Molly en John, die hem opvoeden als een kind van vlees en bloed.

extant_bathroom_tv_ps_0_

Als Molly terug komt van haar reis heeft ze moeite om het normale leven weer op te pikken, nadat ze zo lang alleen is geweest. Als ze dan ook nog zwanger blijkt te zijn …

extant_ipadps_

Ik zal er verder niet te veel over verklappen, maar mijn vriend en ik smullen van deze serie. Extant speelt zich af in de not too distant future, met zelfrijdende auto’s, smartphones van een stukje plexiglas (Microsoft heeft gesponsord), ‘levende’ fotolijstjes als in Harry Potter en een persoonlijke huiscomputer die de domotica regelt.

Bron foto 1, foto 2 en 3

Als je niet van dit soort onderwerpen houdt is Extant misschien niks voor jou, maar ik wil je adviseren om ‘m zeker eens te proberen! Aan het eind van september starten ook weer  nieuwe series, ben nog aan het bekijken welke ik wil gaan proberen. Als ik nog juweeltjes vind lees je dat hier vanzelf.

Ken jij de serie Extant?

ondertekening

Volg me ook via ♥ Bloglovin’  ♥ Facebook  ♥ Twitter  ♥ Instagram  ♥ Pinterest
Dan mis je niks!