Laatst vertelde ik al dat ik in aanraking was gekomen met Urban Jungle Bloggers. Een super leuke community die het gebruik van planten in huis willen bevorderen. Planten zouden onderdeel van de basis moeten zijn, geen accessoires, aldus Igor en Judith die #UJB hebben opgericht. Het werkt, want ik heb sindsdien al 6 nieuwe planten gekocht! ūüėõ

UJB_oktober2015_debbieschrijft.nl

Thema

Ieder maand is er een ander thema en daarmee ga je aan de slag. Het doel is om mooie foto’s te maken √©n om je interieur leuker te maken.¬†Deze maand is het thema ‘Plants & Flowers’.

Detail-roze-bloem Detail-vetplant Snijbloemen-en-planten UJB-logo_dsgroen+site UJB-logo_dsgroen

Helaas is de orchidee ondertussen zijn bloemen weer kwijt, maar ik zal ‘m goed blijven verzorgen! Een simpel en klein boeketje van rozen en gerbera’s vind ik erg leuk staan, dus dat moet ik maar eens vaker in huis halen. Ik kan haast niet wachten tot er weer tulpen zijn, dat zijn mijn favoriete snijbloemen.

Het is leuk!

Het is erg leuk om op deze manier mooie tafereeltjes te bedenken en ze te fotograferen. Je kijkt op een andere manier naar de planten en accessoires die je in huis hebt. En als added bonus beschikt onze woonkamer nu weer over een aantal zuurstofleverende krachtpatsers!

Wat vind jij van mijn groene arrangementen? Doe je zelf ook mee aan Urban Jungle Bloggers?

ondertekening

Volg me ook via ‚ô•¬†Bloglovin’¬†¬†‚ô•¬†Facebook¬†¬†‚ô•¬†Twitter¬†¬†‚ô•¬†Instagram¬†¬†‚ô•¬†Pinterest
Dan mis je niks!